Ούτε… ατομική ευθύνη: Μετά τον Κουμουτσάκο που κοινώνησε ο Χαρδαλιάς φιλά δημόσια το χέρι παπά (βίντεο)

Ως κυβέρνηση τα έχουν κάνει μπάχαλο, ενώ αποδεικνύεται ότι δε διαθέτουν ούτε την ατομική ευθύνη την οποία επικαλούνται για όλους τους υπόλοιπους

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε μία κίνηση του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Χαρδαλιά μετά την επιχείρηση απεγκλωβισμού από το χωριό Οξυά της Καρδίτσας η οποία έρχεται σε αντίθεση με όσα έλεγε και καταλόγιζε προ ημερών – χωρίς να τον κατονομάζει – για τον Γιώργο Κουμουτσάκο, ο οποίος αποφάσισε να κοινωνήσει εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού.

Ο κ. Χαρδαλιάς μετά την επιτυχή επιχείρηση απεγκλωβισμού που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί διακρίνεται σε βίντεο να φιλάει το χέρι ιερέα ή για την ακρίβεια το ράσο του παπά λίγο πάνω από τον καρπό ενώ την ίδια στιγμή δε φορούσε ούτε μάσκα.

Εδώ χιουμοριστικό βίντεο χρήστη των κοινωνικών μέσων:

Η κίνηση αυτή προκάλεσε εντύπωση καθώς πριν λίγες ημέρες ο κ. Χαρδαλιάς είχε κατακεραυνώσει τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιου για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργου Κουμουτσάκου, ο οποίος είχε κοινωνήσει εν μέσω έξαρσης της πανδημίας του κοροναϊού.

Ο Γ. Κουμουτσάκος για τη θεία κοινωνία μετά το σχόλιο του Ν. Χαρδαλιά -  Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

«Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας» ήταν το «καρφί» Χαρδαλιά για τον κ. Κουμουτσάκο.

Τον άδειασε ο Ν. Παπαθανάσης

«Είμαι χριστιανός Ορθόδοξος, αυτή τη στιγμή πάνω από όλα είναι η δημόσια υγεία, εγώ αυτή τη στιγμή δεν θα φιλούσα κανένα χέρι ταυτόχρονα θα ήμουνα πολύ προσεκτικός και θα εφάρμοζα το κάθε μέτρο. Σαφώς μπορεί να υποκλιθώ σε έναν ιερέα αλλά στην εποχή που ζούμε νομίζω ότι πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε τα μέτρα» τόνισε σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά FM ο Ν. Παπαθανάσης στην ερώτηση αν θα φιλούσε το χέρι ενός ιερέα όπως έκανε ο κ. Χαρδαλιάς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί