Κρήτη: Διευθυντής σχολείου επιτέθηκε και κτύπησε μαθητές επειδή έκαναν κατάληψη!

Εκτός ελέγχου τα πράγματα στο 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου, αφού όπως καταγγέλλουν γονείς και μαθητές, ο Διευθυντής του σχολείου επιτέθηκε σε παιδιά, χωρίς να διστάσει μάλιστα να χειροδικήσει, παρουσία των καθηγητών οι οποίοι δεν έκαναν κάτι για να το αποτρέψουν.

Το σχολείο βρίσκεται, όπως και πολλά άλλα σήμερα στα Χανιά, υπό κατάληψη, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν ότι ο διευθυντής απείλησε τους μαθητές, ενώ πήρε έναν σιδερένιο κόφτη, με σκοπό να σπάσει τις αλυσίδες στην πύλη.

Όπως περιέγραψαν τα παιδιά στο zarpanews.gr, έβαλαν μπροστά τα χέρια τους για να προστατεύσουν την κλειδαριά και ο διευθυντής, όπως αναφέρουν, άρχισε να χτυπά με μανία τα χέρια τους.

Σαν κερασάκι στην τούρτα, όταν απομακρύνθηκαν τρέχοντας τα παιδιά, ήταν να πάρει δύο ποδήλατα που είχαν τοποθετηθεί στην πύλη και να τα πετάξει μακριά, καταστρέφοντάς τα.

Για το συμβάν έγινε καταγγελία στην αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες μαρτυρίες, νωρίτερα ο διευθυντής είχε πιάσει ένα από τα παιδιά από το σβέρκο και το σήκωσε φωνάζοντας του, ενώ χθες πήδηξε τα κάγκελα προσπαθώντας να σπάσει την κατάληψη.

Σε επικοινωνία με το zarpanews.gr ο διευθυντής του σχολείου ισχυρίστηκε ότι πήγε με τον κόφτη και έκοψε το λουκέτο, και τα παιδιά τον έσπρωξαν, όπως είπε, για να τον απωθήσουν, μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος κάλεσε την αστυνομία στο σημείο.

Ο πρόεδρος της ένωσης συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νομού Χανίων, Γρηγόρης Γκουλούσης, που ενημερώθηκε για το συμβάν, το καταδίκασε, όπως και κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται.

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί