Η Ηρακλειώτισσα τραγουδοποιός που είναι αποκλεισμένη, λόγω ιού, 6 μήνες στο Μεξικό!- Θα δώσει live διαδικτυακή συναυλία

Ηρακλειώτισσα τραγουδοποιός αποκλεισμένη εδώ και μήνες στο Μεξικό, λόγω κορονοϊού, διοργανώνει live streaming συναυλία. Πρόκειται για την τραγουδοποιό – περιηγήτρια, Στέλλα Παππά που θα εκπέμψει live streaming ενώ βρίσκεται αποκλεισμένη στην καρδιά του Μεξικού, την 5η Οκτωβρίου στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) με έναυσμα την παρουσίαση της δουλειάς της στο πλαίσιο του project «Όλα τα σουαρέ του Κόσμου» καθώς και την ενίσχυση του Crowdfunding για την ολοκλήρωση του. 

Live Streaming Poster.jpg

Η Στέλλα Παππά ταξιδεύει τον κόσμο ηχογραφώντας ελληνικά τραγούδια με τοπικούς καλλιτέχνες για την ολοκλήρωση του δίσκου της «Όλα τα σουαρέ του Κόσμου». Αυτή τη στιγμή, όμως, η εξερεύνηση της έχει μπει σε πολύμηνη παύση καθώς τα μέτρα προστασίας από τον Covid-19 την εγκλώβισαν στο Μεξικό.

Αυτό το αδιέξοδο την οδήγησε στην αναζήτηση βοήθειας του κόσμου για να συνεχίσει να μεταφέρει την ελληνική μουσική κληρονομιά μέσω του Crowdfunding. Οι φίλοι και ακόλουθοι έδειξαν τη στήριξη τους απλόχερα και η Στέλλα αποφάσισε να τους ευχαριστήσει με μία δωρεάν live διαδικτυακή συναυλία από την άλλη πλευρά του πλανήτη. Παράλληλα, οποιοσδήποτε συνδεθεί θα μπορεί να συνεισφέρει στον τελικό της στόχο που είναι η ολοκλήρωση του δίσκου της “Όλα τα σουαρέ του κόσμου”, μία συλλογή γεμάτη ήχους, εμπειρίες και εικόνες. που ενώνει πολιτιστικές κληρονομιές.

Γνωρίστε την καλλιτέχνιδα που θέλησε να γυρίσει την υφήλιο, να γράψει και να ηχογραφήσει ένα τουλάχιστον τραγούδι για κάθε χώρα που επισκέπτεται, με καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Η πανδημία όμως την καθήλωσε στο Μεξικό και τώρα τραγουδά από εκεί για τη στήριξη του project της «Όλα τα σουαρέ του κόσμου»!

Αποκλεισμένη για μήνες στο Μεξικό, δεν χάνει το κουράγιο της και τραγουδά για εμάς στην Ελλάδα, σε μία αυτοβιογραφική live streaming μετάδοση, με τίτλο «Οδοιπορικό στο Μεξικό». Στις 5 Οκτωβρίου και 21.00 το βράδυ, η Στέλλα Παππά από την άλλη πλευρά της υφηλίου, θα αποδώσει διαδικτυακά τις εμπειρίες και απίστευτες ιστορίες που ζει στην Κεντρική Αμερική, στα μέρη των Αζτέκων.             

Η συναυλία θα προβληθεί διαδικτυακά από αυτόν τον σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/events/608801829791304/

             Ταξιδιώτισσα με πυξίδα της τους απέραντους μουσικούς ορίζοντες, καθώς υλοποιεί το όραμα της για το δίσκο «Όλα τα σουαρέ του κόσμου / Toutes les soirées du monde» με καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Στο πέρασμα της από χώρα σε χώρα, γνωρίζει μουσικούς από όλη την υφήλιο, τους ακούει να παίζουν και κατόπιν συνεργάζονται ανταλλάσσοντας τις πολιτιστικές κληρονομιές που κουβαλάει ο καθένας από τον τόπο του. Έως τώρα, έχει πραγματοποιήσει συναυλίες και ηχογραφήσεις στη Νάπολη της Ιταλίας, σε Ισραήλ και Παλαιστίνη, στην Ανδαλουσία, στην Αβάνα και στη Μπαρακόα της Κούβας, στις Γαλλικές Αντίλλες και σε άλλα μέρη.

Stella Pappa – Tengo más videoclip

Η Στέλλα Παππά σπούδασε μουσική, κλασική κιθάρα και κλασικό τραγούδι στο Ηράκλειο Κρήτης απ’ όπου κατάγεται. Στα 18 της πήγε στη Θεσσαλονίκη, όπου και αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Μετά από μία στάση στο Βερολίνο, συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Αθήνα. Παράλληλα με τη φυσική ασχολήθηκε εντατικά με το θέατρο και τη μουσική. Η ίδια θέλησε χαράξει το δικό της δρόμο και να καταρρίψει τα όρια της μουσικής βιομηχανίας.

Stella Pappa & Hamitievnim – Τα παιδιά του Πειραιά 

Ερχόμενοι στο παρόν, η Στέλλα εγκλωβίστηκε εν μέσω της πανδημίας για έξι μήνες στο κεντρικό Μεξικό. Η συγκεκριμένη χώρα συνεχίζει να πλήττεται βάναυσα από τον ιό καθώς μετράει πλέον περισσότερα από 70.000 θύματα, κατατάσσοντας στη τρίτη θέση των βαρύτερων απολογισμών στον κόσμο. Λόγω αυτών των συνθηκών η Στέλλα δεν έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει τις ζωντανές εμφανίσεις και το ταξίδι της. Οπότε αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια των φίλων και ακροατών της, για να καταφέρει αυτό το εξαιρετικό βίωμα να το μετατρέψει σε έναν υπέροχο δίσκο, και να τον παρουσιάσει στην Ελλάδα, όταν με το καλό επιστρέψει.

Support project “Toutes les soirées du monde”

Το project της το ονόμασε «Όλα τα Σουαρέ του Κόσμου». Το όνομα είναι παράφραση του τίτλου της αγαπημένης της ταινίας “όλα τα πρωινά του κόσμου”. Σουαρέ στα γαλλικά σημαίνει «βράδυ», αλλά οι Γάλλοι το χρησιμοποιούν σαν λέξη και για την έννοια της βεγγέρας, της βραδινής μάζωξης σε κάποιο σπίτι με σκοπό την διασκέδαση. Όπως μας λέει η ίδια: «Για κάποια χρόνια συνήθιζα να οργανώνω σουαρέ στο σπίτι μου κάθε Δευτέρα. Σε αυτά ερχόντουσαν πολλοί μουσικοί και συνήθως η βραδιά εξελίσσονταν σε μουσικά jam πάνω σε διαφορετικά μουσικά στυλ ανάλογα με τους καλεσμένους. Πολλές ωραίες συνεργασίες προέκυψαν από αυτές τις βραδιές. Όταν άρχισα να ταξιδεύω στην αρχή μου έλειψαν και τα σουαρέ και οι μουσικές συνεργασίες. Σύντομα όμως συνειδητοποίησα πως το ταξίδι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για μουσική συν-δημιουργία.»

Πρόκειται για ένα project που θα περιέχει ηχογραφήσεις και παρτιτούρες, φωτογραφίες και οπτικοακουστικό υλικό από τους προορισμούς της. Οκτώ κομμάτια, καθένα εμπνευσμένο / ηχογραφημένο σε διαφορετική χώρα. Στο τέλος του ταξιδιού, ο δίσκος αυτός θα παρουσιαστεί σε όλο του το εύρος, σε μία μεγάλη εκδήλωση στην Ελλάδα. Για να γίνει όμως αυτό το έργο πραγματικότητα, χρειάζεται τη βοήθεια σας. Η Στέλλα θέλει να συνεχίσει να ταξιδεύει και να έχει τη δυνατότητα να πληρώνει όλους όσους συντελούν στο “Όλα τα Σουαρέ του Κόσμου” όπως τους αξίζει. Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να ηχογραφεί σε επαγγελματικά studios έτσι ώστε να αποδοθεί η μουσική της περιπέτεια με ακρίβεια.

Το link για το Crowdfunding είναι εδώ:

https://www.giveandfund.com/giveandfund/project/Stella-Pappa-Souare

               Το μήνυμα της Στέλλας άγγιξε τις καρδιές του κόσμου, που την έχουν βοηθήσει να συγκεντρώσει σχεδόν το μισό ποσό από αυτό που επιθυμεί. Σημαντικότερες όλων, όμως, είναι οι θετικές αντιδράσεις και τα υποστηρικτικά μηνύματα που λαμβάνει και την εμπνέουν να συνεχίζει το καλλιτεχνικό της ταξίδι. Φίλοι, συνεργάτες και νέοι ακόλουθοι είναι συνοδοιπόροι της στο crowdfunding για την υλοποίηση αυτού του πολυπολιτισμικού project, που θα αποτελέσει κληρονομιά για όλους.

Ακολουθήστε τη Στέλλα στα social media για να απολαύσετε τη δωρεάν διαδικτυακή συναυλία  της και να μαθαίνετε πρώτοι τις ενδιαφέρουσες ιστορίες της, από την άλλη άκρη της γης!

Facebook https://www.facebook.com/StellaPapa.Official/

Instagram

https://www.instagram.com/stellapapa4/

Youtube

https://www.youtube.com/user/estelpapa

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί