Ελλάδα: «Να προσέχεις τα παιδιά»: Τα τελευταία μηνύματα 30χρονης μητέρας 4 παιδιών στον άνδρα της, πριν πέσει σε χαράδρα

Τραγικό θάνατο βρήκε μια μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, η οποία έπεσε προχθές το βράδυ με το αυτοκίνητό της σε χαράδρα βάθους 70 μέτρων στην επαρχιακή οδό μεταξύ Καλάνου-Κομπηγαδίου του Δήμου Ερυμάνθου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «Πελοπόννησος», η 30χρονη ενώ οδηγούσε, αντάλλασσε μηνύματα με τον σύζυγό της: «Εγώ τελείωσα… Δεν αντέχω άλλο… Να προσέχεις τα παιδιά».

Σημειώνεται πως η οικογένεια βάφτισε το τέταρτο παιδάκι της την προπερασμένη Κυριακή.

Ο σύζυγος προσπάθησε να την αποτρέψει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες: «Σε παρακαλώ, σκέψου τα παιδιά μας. Γύρνα πίσω…». Φαίνεται ότι ο σύζυγος δεν κατάφερε να τη μεταπείσει. Λίγο αργότερα διερχόμενοι οδηγοί, που είδαν την πτώση του οχήματος προς τον θάνατο, ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Επιτόπου κατέφθασε ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ, η οποία πραγματοποίησε κατάβαση στη χαράδρα και ανέσυρε νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Τα μηνύματα που αντάλλαξαν και η ψυχολογική κατάσταση της 30χρονης μητέρας φαίνεται να ανατρέπουν τον αρχικό χαρακτηρισμό του τραγικού συμβάντος.

Ήδη οι αστυνομικές αρχές αξιοποιούν και αναλύουν ότι τα διαθέσιμα στοιχεία, ώστε αποφανθούν και επισήμως για την τραγική υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί