Έχει το θάρρος για συγγνώμη ο Μητσοτάκης;- Δείτε τις απειλές στον Σπ. Δανέλλη επειδή στήριξε τη συμφωνία των Πρεσπών!

Η πολιτική απάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη συμφωνία των Πρεσπών, προφανώς έχει γραφεί με μελανά γράμματα στην Ιστορία. Και αποδεικνύει, με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το ότι τελικά είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας, όπως τον χαρακτηρίζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε: Α. Τσίπρας για Πρέσπες: “Δικαιώθηκα. Ο Μητσοτάκης αντάλλαξε την άποψή του για την Πρωθυπουργία. Όλα εδώ πληρώνονται…”

Σήμερα, μάλιστα, από τη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας προκάλεσε τον Μητσοττάκη να ζητήσει συγγνώμη από τους 158 βουλευτές που ψήφισαν τη συμφωνία των Πρεσπών και οι οποίοι προπηλακίστηκαν, απειλήθηκαν, υβρίστηκαν, με προτροπές – στην ουσία- του σημερινού πρωθυπουργού.

Για να πάρουμε μια ιδέα τι πέρασαν κάποιοι άνθρωποι εξαιτίας της πολιτικής απάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ας δούμε την ανάρτηση του πρώην βουλευτή Ηρακλείου, Σπύρου Δανέλλη, που δίνει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα τα απειλητικά μηνύματα ακόμα και στα παιδιά του, από “μακεδονομάχους”!

Διαβάστε και αγανακτείστε για μια ακόμα φορά και με την ανεύθυνο που είναι σήμερα πρωθυπουργός της Ελλάδας και με τα άθλια υποκείμενα, εκείνους του “μακεδονομάχους”.

Στην απρεπή αναφορά του κ. Μητσοτάκη στο πρόσωπο μου, κατά την προεκλογική περιοδεία του στο Ηράκλειο λίγο πριν τις…

Gepostet von Σπύρος Δανέλλης am Donnerstag, 17. September 2020

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί