Κλείνουν οι ιρλανδικές διαβάσεις του Δήμου Φαιστού λόγω της κακοκαιρίας

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φαιστού, με αφορμή την επικείμενη άφιξη του βαρομετρικού χαμηλού με την κωδική ονομασία «Ιανός». Μετά από την πιο πρόσφατη ενημέρωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες, φαίνεται ότι το σύστημα πρόκειται να επηρεάσει τμήματα του Δήμου Φαιστού από αργά σήμερα το βράδυ, ενώ η κακοκαιρία θα δώσει ισχυρές βροχοπτώσεις, σύμφωνα με τα αναθεωρημένα στοιχεία, από νωρίς το πρωί της Κυριακής και για περίπου 8 ώρες.

Στο πλαίσιο προετοιμασίας, η Δημοτική Αρχή έχει δώσει ήδη εντολή να προχωρήσει το κλείσιμο όλων των ιρλανδικών διαβάσεων, ενώ οι πολίτες παρακαλούνται να αποφεύγουν τις μετακινήσεις τους από τα συγκεκριμένα σημεία και από οποιοδήποτε σημείο, όπου παρατηρείται μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων υδάτων. Την ίδια στιγμή, στο σύνολο τους οι πολίτες παρακαλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, εφόσον δεν είναι αναγκαίες και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ειδικών καθώς και τις σχετικές σημάνσεις.

Τονίζεται ότι η κίνηση του βαρομετρικού χαμηλού δεν θεωρείται απειλητική, ούτε όμως και αμελητέα. Γι’ αυτό και κρίνεται φρόνιμο να υπάρξει η δέουσα προσοχή και η τήρηση όλων των κανόνων προστασίας και αυτοπροστασίας.

e-mesara

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί