Συλλήψεις στο Ηράκλειο για όπλα και ναρκωτικά

Συνελήφθη, ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων

Συνελήφθη, σήμερα (18.09.2020) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.

Ειδικότερα, σήμερα (18.09.2020) το πρωί, από αστυνομικούς των ανωτέρω υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού,  κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, τριάντα εννέα (39) φυσίγγια, πενήντα (55) κροτίδες, δύο (2) στιλέτα και πέντε (5) μαχαίρια.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο

Συνελήφθη, σήμερα (18.09.2020) το μεσημέρι, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, σήμερα (18.09.2020) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο ημεδαπός, κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 16,5 γραμμάρια κοκαΐνης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί