Ο… μητσοτακικότερος του Μητσοτάκη πρόεδρος των γιατρών και η απάντηση “ράπισμα” από τον Ανδρέα Ξανθό (βίντεο)

Στο πλαίσιο του Forum για την Υγεία της Helexpo-ΔΕΘ (Τετάρτη 16/9/2020), ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κ. Εξαδάκτυλος προέβη σε μια πολιτικά προκλητική και τοξική δήλωση. Είπε επί λέξει: «είμαστε τυχεροί που αυτή η κρίση μας βρήκε το 2019 και όχι το 2018»! 

Απαντώντας του ο Βουλευτής και Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός απαίτησε να την ανακαλέσει, τόνισε ότι με την απρέπεια αυτή ο κ. Εξαδάκτυλος προσβάλλει όχι μόνο το πολιτικό σύστημα και την αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά ταυτόχρονα τον ιατρικό κόσμο και την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας (της οποίας είναι μέλος), εμφανιζόμενος ως «βασιλικότερος του βασιλέως» απέναντι στην κυβέρνηση.

One Thought to “Ο… μητσοτακικότερος του Μητσοτάκη πρόεδρος των γιατρών και η απάντηση “ράπισμα” από τον Ανδρέα Ξανθό (βίντεο)”

  1. AvatarCitizenMitsos

    Αν είχε γίνει η πανδημία το 2014 ή 2015, έτσι όπως είχαν καταντήσει τα νοσοκομεία οι Σαμαροβενιζέλοι με τους Λοβέρδους και Γεωργιάδηδες, αλλά και τον Κούλη που απέλυαν ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό, έκαναν συγχωνεύσεις νοσοκομείων και έκλειναν νοσοκομεία τότε θα βλέπαμε τι θα γινότανε. Πολύ σανό ταΐζει τον κόσμο ο Εξαδάχτυλος.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί