Μετά το ρατσιστικό συλλαλητήριο στο Τυμπάκι, επίδειξη δύναμης της ΕΛΑΣ σε σπίτια μεταναστών!

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, η οποία ξεκίνησε από πολύ νωρίς το πρωί στην περιοχή της Μεσαράς. στο Ηράκλειο, με στόχο τα σπίτια μεταναστών.

Δεκάδες αστυνομικοί από όλες τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου έχουν σαρώσει την περιοχή και πραγματοποιούν ελέγχους σε σπίτια που διαμένουν πρόσφυγες και μετανάστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει και προσαγωγές.

Η επιχείρηση πιθανότατα σχετίζεται με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, που οδήγησε σε ένταση ανάμεσα σε ντόπιους και μετανάστες.

Ακολούθησε ένα ρατσιστικό συλλαλητήριο, οργανωμένο από στελέχη του ακροδεξιού χώρου και επίθεση σε χώρους λατρείας και σπίτια μεταναστών.

Δείτε: Δυο χρυσαυγίτες οι οργανωτές της ρατσιστικής μάζωξης στο Τυμπάκι -Η φωτογραφία με τον Κασιδιάρη πριν τη συγκέντρωση

Επεισόδια στο συλλαλητήριο στο Τυμπάκι – Ρίψη χημικών από τα ΜΑΤ

Ρατσιστική επίθεση μετά την εθνικιστική συγκέντρωση στο Τυμπάκι- Στόχος χώρος λατρείας και σπίτι μεταναστών – Τρεις τραυματίες

Με αφορμή το ρατσιστικό συλλαλητήριο στο Τυμπάκι: «Δεν μας χρειάζονται ρατσιστές “σωτήρες”»

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Μετά το ρατσιστικό συλλαλητήριο στο Τυμπάκι, επίδειξη δύναμης της ΕΛΑΣ σε σπίτια μεταναστών!”

  1. Ελευθερία Μηλάκη

    Ο τρόπος που παρουσιάστηκε η συγκεκριμένη επιχείρηση σε άλλα τοπικά μέσα δείχνει σε ποιους απευθύνονται.

  2. Δήμος Σθένης

    Φυσικά η ΕΛ-ΑΣ (για να την ξεχωρίζουμε και από τον ΕΛΑΣ και από την ΕΛΛΑΣ με τα οποία δεν έχει καμία σχέση) παρεμβαίνει πάντα μετά το έγκλημα για να ασκήσει τη βία της εκεί που διακρίνει το πιο αδύναμο, το πιο απροστάτευτο μέρος. Με τα …δικά της παιδιά ποτέ δεν τα βάζει! Ποτέ δεν τρέχει να πιάσει τον/τους πραγματικό/ούς δράστη/ες. Πιάνει αυτούς που “ευκολύνεται” και τη …βολεύει, φτιάχνει και κατηγορητήρια κατά πως ταιριάζουν με τις κατηγορίες που τους αποδίδει κι έτσι έχει και τον/ους αίτιο/ους και τις ποινές τους κι ας είναι και “κατασκευασμένος/οι”. Η μήπως δεν γνώριζε η καημένη – για την Ελ.ΑΣ. ο λόγος – το σκοπό της “λαοσύναξης” των 200. Η μήπως δεν είχε εντοπίσει τα “ναζίδια” που την οργάνωσαν; Ή μήπως επίσης δε γνώριζε την “ποιότητα” των … μηνυμάτων μίσους και απανθρωπιάς που θα ξεφώνιζαν!!! Αλλά είπαμε “ένοχος ένοχον ου ποιεί!”. Στις διεκδικήσεις των εργαζομένων, των αγροτών, των συνταξιούχων, κ.τ.λ., ξέρουν να σαπίζουν στο ξύλο όσους διεκδικού τα δίκια τους… Στους “ημετέρους” τα ρόπαλα, οι πλαστικές σφαίρες, οι χειροβομβίδες, κ.τ.λ. (όχι πως υποστηρίζω πως έτσι πρέπει ν’ αντιμετωπίζονται και αυτά τα ζώα) παθαίνουν αφλογιστία!
    Με εκείνη την ξανθιά την ευδιάκριτη στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν “από τη σύναξη των αγανακτισμένων” και άρα επώνυμη και γνωστή “κυριούλα;” που απλώνει τη “βιονική” δράση της ανεμπόδιστα από Γούβες μέχρι Τυμπάκι, αυτό το απάνθρωπο απολειφάδι που παρακινεί στη βία τους ηλίθιους που την ακούνε (εξάλλου μόνο σε τέτοιους μπορεί ν’ απευθυνθεί) , όσο και τους γονείς των μαθητών στο συγκρότημα σχολείων των Γουβών να “απειθαρχήσουν” στα προστατευτικά μέτρα (έστω και στα ελλιπέστατα της κ. Παγουρίνας) με τα οποία σηματοδοτεί το “σοβαρό πρόσωπο της ευθύνης” του Μωυσή, τι θα κάνει η …Ελ.ΑΣ..! Θα το παίξει και πάλι …ΕΛ. ΑΣτηνε μωρέ, δικιά μας είναι!!!
    Υ.Γ. Στα σοβαρά τώρα. Με το μπάχαλο του αποδείχνει τη “σοβαρότητα της ευθύνης” της κυβέρνησης και που δίνει βήμα στις ναζιστο- φασιστοπαρέες (Λαγός, Κασιδιάρης, Βελόπουλος και λοιπά ναζίδια), και μετερίζι τάχα “αντίστασης” στη “μισοκουκουλοφορία” των μαθητών. Μάλλον η δική τους επιθυμία για πλήρη “κουκουλοφορία” καταντά τελείως ανεπιθύμητη για την πολιτική τους – πράγμα γι αυτούς απευκταίο! – Το σίγουρο είναι πως η διάδοση του ιού θα σκοτώσει και πολλούς που τηρούν τα μέτρα προστασίας και θεωρούν πως δεν ευθύνονται για τη διάδοσή του ιού, ούτε θεωρούν πως είναι συμμέτοχοι του εγκλήματος. Κάνουν λάθος! Αν δεν μπούμε εμπόδιο σ’ αυτά τα τέρατα, σ’ αυτούς τους εκπροσώπους των εγκληματιών (μ’ όσα ονόματα κι αν αλλάζουν κάθε που ζορίζονται), αν δεν τους βουλώσουμε το στόμα με το να τους στερήσουμε κάθε “ευήκοον ους”, και κυρίως με το να βάλουμε το μυαλό των ακροατών τους (αν διαθέτουν) να κάνει τη δουλειά του, δηλαδή να σκέφτεται, κάθε μιχαλολιάκικο αποσπορίδι θα μπορεί να εγκληματεί κατά των ανθρώπων και της ανθρωπιάς!!!
    Και τέλος πάντων για την προστασία τους οι υπουργοί θέσπισαν το νόμο “περί ευθύνης υπουργών” για να σκεπάζουν (σαν τη γάτα το σκ@τό της) την κάθε ανομία τους δεν υπάρχει κάποιος νόμος, κι αν δεν υπάρχει δε φτιάχνουν ένα μα δεν τους κοστίζει – λέμε τώρα – που να διώκει την συνειδητή “κοινωνική δολοφονία”; Δε βρίσκεται καμιά Αρχή – που διατυμπανίζει πως πρέπει να τη σέβονται οι πολίτες – για να προστατέψει τους ανυπεράσπιστους από τέτοια τέρατα; Ή μήπως θα πρέπει να πάρει τα μέτρα του μόνος ο ΛΑΟΣ μέσα στα πλαίσια της “ατομικής ευθύνης” για την υπεράσπισή του;
    Αλλά αυτά θα μπορούσαν να ισχύουν σε κάποιο σοβαρό κράτος και με μια σοβαρή κυβέρνηση.
    Αμ, Κυριακούλη μας! Τη σοβαρότητα ενός κράτους αφήνεις να την κρίνουν, να την αναγνωρίζουν και να στην προσάπτουν οι άλλοι. Αν το λες εσύ τότε μοιάζεις με αυτόν που εννοεί η παροιμία “δυο γελάνε έχουν λόγο, ένας γελά χαζός είναι) !
    Ποιος θα φέρει την ευθύνη, αν προκύψει – ό μη γένοιτο – ένα, έστω και μόνο ένα κρούσμα ή ένας θάνατος παιδιού από τα μισάνθρωπα αυτά κηρύγματα;
    Για τα ναζίδια η ζωή των άλλων δεν έχει καμιά αξία κι αυτό το ‘χουν αποδείξει με την ιστορική τους πορεία και με τις εφαρμοσμένες εγκληματικές πρακτικές τους όταν ασκούσαν εξουσία στα γνωστά κράτη με τα Άουσβιτς, τα Μαουτχάουζεν, τα Νταχάου, με τις καταστροφές και ολοκαυτώματα της Βιάννου, της Καλής Συκιάς,, του Καλλικράτη, της Κανδάνου, του Κοντομαρί και τόσων άλλων στην πατρίδα μας και στην Ευρώπη.
    Για σας γονείς, που τους ακούτε και τους ακολουθείτε, δεν έχει αξία η ζωή των παιδιών και των αγαπημένων σας;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί