Νέα χυδαιότητα από Μπογδάνο: “Ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει το μάτι στη 17 Νοέμβρη με το νέο σήμα του”!

Όλα ξεκίνησαν από ένα «τιτίβισμα» του γνωστού για τις ακροδεξιές θέσεις του βουλευτή της ΝΔ που σχολίαζε το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα με το ατυχές χιούμορ του, παρομοίασε το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ «με το σήμα της 17 Νοέμβρη αλλά και τη σημαία του Βιετνάμ. Η σημειολογία δεν ψεύδεται» έγραψε.

Μάλιστα στη συνέχεια το “χόντρυνε” ακόμα περισσότερο, γράφοντας ότι με το “νέο σήμα ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει το μάτι στους δολοφόνους της 17 Νοέμβρη”!

Εικόνα

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Μία άποψη για το “Νέα χυδαιότητα από Μπογδάνο: “Ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει το μάτι στη 17 Νοέμβρη με το νέο σήμα του”!”

  1. AvatarΔήμος Σθένης

    Σε κανένα ΣΥΡΙΖαίο το νέο σήμα του κόμματός τους (και προσωπικά καθόλου δε μ’ αρέσει, αλλά περί ορέξεως…. Συριζαίος δεν είμαι κι ούτε πρόκειται, οπότε και λόγος δε μου πέφτει!) δεν θύμισε τίποτα. ΄Μόνο στον κ. “λατροτανξάκια” βουλευτή κάτι θύμισε! Και με ποιους συνειρμούς το …τι του θύμισε!!! Από 17 Νοέμβρη μέχρι βορειοκορεατική σημαία!!! Άρα αυτός κάτι ξέρει… Μήπως δίνει αφορμή (βλέπετε δε λέω κάρφωμα γιατί στον κ. “φιλόσοφο¨ τα χαφιεδίστικα λέει δεν του ταιριάζουν, ούτε και λέει πως του αρέσουν, όπως περίτρανα έχει αποδείξει στην πολιτική του πορεία με τους δημοσιογράφους, Δεναξά, Μπογιόπουλο, κ.τ.λ.!) για νέο ξεσκέπασμα συμμορίας ή καμιάς διεθνούς τρομοκρατικής σπείρας (δεν ξέρετε τι λαγωνικό είναι!!!) ή κυκλώματος τρομοκρατών που ξεκινάει από την Βόρεια Κορέα, και καθοδηγεί καμιά ντόπια παρακρατική ομάδα στις γειτονιές που συχνάζει; Τέτοια τα πιάνουν στον αέρα κάποιοι “σοβαροί και φιλοσοφημένοι πολιτικοί νόες”!!!
    Ρε μήπως όμως πραγματικά ξέρει πολλά και το παίζει …Λαγός!!! Γιατί αυτό – όχι πως θα το πούμε; – αλλά το “παίζει και μεταφορικά και κυριολεκτικά!!!

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί

Το Candiadoc και οι «άριστοι ιδιοκτήτες» του κράτους

Οι «άριστοι ιδιοκτήτες» του τόπου στην επιστροφή τους στην κυβέρνηση, μέσω σειράς από πολιτικές απάτες, στοχεύουν, εκτός από το φαγοπότι και την ευνοιοκρατία, να εφαρμόσουν όλα εκείνα τα μέσα και μέτρα ώστε να μην υπάρχει κανείς να αμφισβητεί την κυριαρχία τους.

Έτσι εξαγοράζουν μέσα και συνειδήσεις. Και όσα δεν μπορούν να εξαγοράσουν, τα οδηγούν βίαια στην εξαφάνιση, μέσω οικονομικής ασφυξίας.
Το Candiadoc είναι ένα από τα ελάχιστα μέσα που αντιστέκεται σε αυτό το αυταρχικό καθεστώς που επιβάλλει μια ομάδα υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Γι αυτό, εδώ και πολύ καιρό, βρίσκεται σε καθεστώς οικονομικής ασφυξίας με στόχο να σταματήσει να υπάρχει.

Θα τα είχαν καταφέρει οι «άριστοι» αν δεν υπήρχαν περισσότεροι από 50.000 πολίτες καθημερινά και πάνω από 1 εκατομμύριο κάθε μήνα να στηρίζουν την προσπάθεια, ως ενεργοί αναγνώστες. Όλοι αυτοί που έχουν αναδείξει το Candiadoc από ένα περιφερειακό μέσο, σε μέσο πανελλαδικής απήχησης.
Αυτή η εμπιστοσύνη είναι που κρατά όρθια την ομάδα μας. Είναι η μεγάλη ηθική δύναμη που μας βοηθάει.
Όπως όμως είναι κατανοητό, εξαιτίας της οικονομικής ασφυξίας προκαλούνται και σειρά άλλων προβλημάτων, όπως είναι προφανές. Που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με τη διάθεση της ομάδας μας.

Επιπλέον, το τελευταίο διάστημα έχουμε δεχθεί επιθέσεις στο τεχνικό κομμάτι. Κι αυτό προσθέτει νέα προβλήματα αλλά και την ανάγκη να τα αποκαταστήσουμε.
Σύντομα θα επιστρέψουμε, ελπίζουμε με καλύτερους όρους, από κάθε πλευρά.
Επειδή, παρά τα προβλήματα, θα είμαστε εδώ να κάνουμε ό,τι ξέρουμε καλά: να λέμε την αλήθεια, να αποκαλύπτουμε την πραγματικότητα, να καταθέτουμε την άποψή μας χωρίς να στεκόμαστε «ουδέτεροι» ανάμεσα στην κοινωνία και τους καταστροφείς της.

Αλέκος Α. Ανδρικάκης