Νέα χυδαιότητα από Μπογδάνο: “Ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει το μάτι στη 17 Νοέμβρη με το νέο σήμα του”!

Όλα ξεκίνησαν από ένα «τιτίβισμα» του γνωστού για τις ακροδεξιές θέσεις του βουλευτή της ΝΔ που σχολίαζε το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα με το ατυχές χιούμορ του, παρομοίασε το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ «με το σήμα της 17 Νοέμβρη αλλά και τη σημαία του Βιετνάμ. Η σημειολογία δεν ψεύδεται» έγραψε.

Μάλιστα στη συνέχεια το “χόντρυνε” ακόμα περισσότερο, γράφοντας ότι με το “νέο σήμα ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει το μάτι στους δολοφόνους της 17 Νοέμβρη”!

Εικόνα

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Νέα χυδαιότητα από Μπογδάνο: “Ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει το μάτι στη 17 Νοέμβρη με το νέο σήμα του”!”

  1. Δήμος Σθένης

    Σε κανένα ΣΥΡΙΖαίο το νέο σήμα του κόμματός τους (και προσωπικά καθόλου δε μ’ αρέσει, αλλά περί ορέξεως…. Συριζαίος δεν είμαι κι ούτε πρόκειται, οπότε και λόγος δε μου πέφτει!) δεν θύμισε τίποτα. ΄Μόνο στον κ. “λατροτανξάκια” βουλευτή κάτι θύμισε! Και με ποιους συνειρμούς το …τι του θύμισε!!! Από 17 Νοέμβρη μέχρι βορειοκορεατική σημαία!!! Άρα αυτός κάτι ξέρει… Μήπως δίνει αφορμή (βλέπετε δε λέω κάρφωμα γιατί στον κ. “φιλόσοφο¨ τα χαφιεδίστικα λέει δεν του ταιριάζουν, ούτε και λέει πως του αρέσουν, όπως περίτρανα έχει αποδείξει στην πολιτική του πορεία με τους δημοσιογράφους, Δεναξά, Μπογιόπουλο, κ.τ.λ.!) για νέο ξεσκέπασμα συμμορίας ή καμιάς διεθνούς τρομοκρατικής σπείρας (δεν ξέρετε τι λαγωνικό είναι!!!) ή κυκλώματος τρομοκρατών που ξεκινάει από την Βόρεια Κορέα, και καθοδηγεί καμιά ντόπια παρακρατική ομάδα στις γειτονιές που συχνάζει; Τέτοια τα πιάνουν στον αέρα κάποιοι “σοβαροί και φιλοσοφημένοι πολιτικοί νόες”!!!
    Ρε μήπως όμως πραγματικά ξέρει πολλά και το παίζει …Λαγός!!! Γιατί αυτό – όχι πως θα το πούμε; – αλλά το “παίζει και μεταφορικά και κυριολεκτικά!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί