Στο λιμάνι της Σητείας 19 διασωθέντες μετανάστες και οι σοροί των δυο μικρών αδερφών και της γυναίκας

Στο λιμάνι της Σητείας έχουν μεταφερθεί 19 διασωθέντες μετανάστες αλλά και  τρεις σοροί , δύο παιδιά (αδέλφια) των οποίων οι γονείς αναζητούνται και μία γυναίκα, όπως μεταδίδει η “Ανατολή”.

Δείτε: Νεκρά 2 μικρά αδέρφια και 1 γυναίκα στο ναυάγιο του σκάφους με μετανάστες στην Κρήτη – Διασώθηκαν 57 άνθρωποι

Βυθίστηκε σκάφος με πρόσφυγες και μετανάστες στην Κρήτη – Διασώθηκαν 50 άτομα

Στο Νοσοκομείο Σητείας επίσης έχουν διακομιστεί δύο μετανάστες που δεν ένιωθαν καλά στην υγεία τους

Σύμφωνα με πληροφορίες, έως τώρα, από τους διασωθέντες 33 έχουν μεταφερθεί στο Λαύριο, 4 στη Ρόδο και 19 στη Σητεία. Συνολικά στο σκάφος, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, επέβαιναν στο σκάφος περίπου 80 άνθρωποι εκ των οποίων ως τώρα έχουν διασωθεί 56 και έχουν εντοπιστεί 3 νεκροί.

Τα άτομα που έχουν μεταφερθεί στη Σητεία είναι από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, τη Σομαλία, την Σρι Λάνκα και το Μπαγκλαντές. Ξεκίνησαν από την Σμύρνη με προορισμό την Ιταλία. Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες ο υπεύθυνος του σκάφους  είναι στους αγνοούμενους.

Σε ότι αφορά την διαδικασία που ακολουθείται στη Σητεία, είναι η καταγραφή, η ταυτοποίηση, χαρτογράφηση και ακολούθως προβλέπεται η μετακίνησή τους. Υγειονομικό κλιμάκιο επίσης μετέβη το πρωί στον χώρο του Επιβατικού Σταθμού στο λιμάνι της Σητείας κι έγινε έλεγχος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί