Αποκλειστικό: Γκάλοπ φωτιά δίνει 55% διαφορά υπέρ της ΝΔ- Υπέρκομψες σαν τη Μαρέβα οι μάσκες, λέει το 100%!

Γράφει ο Δημοσκόπος

η τελευταία μέτρηση της εταιρείας του Γενικού Δ/ντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού δείχνει με τρόπο απολύτως ξεκάθαρο τις τάσεις που διαμορφώνονται στην ελληνική κοινή γνώμη μετά τις τελευταίες πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού και τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ.

Στο ερώτημα για το βαθμό κομψότητας της σχολικής μάσκας το 42% απάντησε ότι είναι «πολύ κομψό», το 58% ότι είναι «υπέρκομψο»  ωσάν την Μαρέβα. Στο ερώτημα πόσο μεγάλο  ήταν το παγουρίνο απάντησαν «μεγάλο» το 28%, «πολύ μεγάλο» το 42% και «τεράστιο» το 30%!

Θετική άποψη έχει η συντριπτική πλειοψηφία για τον μεγάλο «περίπατο» του Δημάρχου Αθηναίων. το 34% τον θεωρεί «εξωτικό», το 28% τον θεωρεί «γουστόζικο» και το υπόλοιπο 38% τον χαρακτηρίζει απλά «όαση»!

Για τα εξοπλιστικά με τις αποσυρμένες φρεγάτες των Γάλλων και τις «θυσίες» που απαιτούνται από τους πολίτες το 25% δηλώνει πως πρέπει να περικοπεί ο μισός μισθός τους και το υπόλοιπο 75% δηλώνει πως κακώς παίρνουν τη σύνταξή τους και το μισθό τους όταν υπάρχουν τέτοιες επιτακτικές ανάγκες για την κυβέρνηση.

Για το θέμα που ενέσκηψε με την μη άρση ασυλίας του Πολάκη και τη «συγγνώμη» του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στον εκδότη των «Παραπολιτικών», το 31% θεώρησε σωστή τη «συγγνώμη», το 27% ότι έπρεπε η «συγγνώμη» να συνοδευόταν από γονυκλισία και το υπόλοιπο 42% απάντησε πως θα έπρεπε εκτός από τη «συγγνώμη» του Άδωνη να εξομολογηθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος σε κάποιο σταυροπηγιακό μοναστήρι.

Τέλος το «δείγμα» της δημοσκόπησης ερωτήθηκε αν θεωρεί το ποσό των 21 εκατομμυρίων μικρό για την ενίσχυση-εξαγορά των ΜΜΕ! το 36% θεωρεί πως μπορούσαν να δοθούν τα διπλάσια, το 22% ότι το ποσό ήταν σωστό αλλά πρέπει να δίνεται δύο φορές το έτος και το υπόλοιπο 42% ότι θεωρεί πως πρέπει να στηριχθούν τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης με ένα ευρωπαϊκό πακέτο  500 εκατομμυρίων, καθώς στο σύνολό τους είναι υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και κατά του κρατισμού.

Για την πρόθεση ψήφου τέλος δηλώνουν πως η ΝΔ προηγείται με 55 μονάδες διαφορά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ποσοστό αποδοχής γύρω στο 234% με δεύτερο το Βαγγέλη Βενιζέλο που συγκεντρώνει το 123%!

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Μία άποψη για το “Αποκλειστικό: Γκάλοπ φωτιά δίνει 55% διαφορά υπέρ της ΝΔ- Υπέρκομψες σαν τη Μαρέβα οι μάσκες, λέει το 100%!”

  1. AvatarAnti-logos

    Αν σας περνάει από το μυαλό, ότι δεν είναι ικανοί να “δώσουν” τέτοια αποτελέσματα, ειδικά από το δικό τους δημοσκοπομαγειρείο, πλανάσθε πλάνην εικτράν…..
    Να μην ξεχνάμε εξάλλου τι κάνει “..ο γαΐδαρος όντε ψοφά…..”, κατά την λαϊκή Κρητική ρήση ε??

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί

Το Candiadoc και οι «άριστοι ιδιοκτήτες» του κράτους

Οι «άριστοι ιδιοκτήτες» του τόπου στην επιστροφή τους στην κυβέρνηση, μέσω σειράς από πολιτικές απάτες, στοχεύουν, εκτός από το φαγοπότι και την ευνοιοκρατία, να εφαρμόσουν όλα εκείνα τα μέσα και μέτρα ώστε να μην υπάρχει κανείς να αμφισβητεί την κυριαρχία τους.

Έτσι εξαγοράζουν μέσα και συνειδήσεις. Και όσα δεν μπορούν να εξαγοράσουν, τα οδηγούν βίαια στην εξαφάνιση, μέσω οικονομικής ασφυξίας.
Το Candiadoc είναι ένα από τα ελάχιστα μέσα που αντιστέκεται σε αυτό το αυταρχικό καθεστώς που επιβάλλει μια ομάδα υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Γι αυτό, εδώ και πολύ καιρό, βρίσκεται σε καθεστώς οικονομικής ασφυξίας με στόχο να σταματήσει να υπάρχει.

Θα τα είχαν καταφέρει οι «άριστοι» αν δεν υπήρχαν περισσότεροι από 50.000 πολίτες καθημερινά και πάνω από 1 εκατομμύριο κάθε μήνα να στηρίζουν την προσπάθεια, ως ενεργοί αναγνώστες. Όλοι αυτοί που έχουν αναδείξει το Candiadoc από ένα περιφερειακό μέσο, σε μέσο πανελλαδικής απήχησης.
Αυτή η εμπιστοσύνη είναι που κρατά όρθια την ομάδα μας. Είναι η μεγάλη ηθική δύναμη που μας βοηθάει.
Όπως όμως είναι κατανοητό, εξαιτίας της οικονομικής ασφυξίας προκαλούνται και σειρά άλλων προβλημάτων, όπως είναι προφανές. Που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με τη διάθεση της ομάδας μας.

Επιπλέον, το τελευταίο διάστημα έχουμε δεχθεί επιθέσεις στο τεχνικό κομμάτι. Κι αυτό προσθέτει νέα προβλήματα αλλά και την ανάγκη να τα αποκαταστήσουμε.
Σύντομα θα επιστρέψουμε, ελπίζουμε με καλύτερους όρους, από κάθε πλευρά.
Επειδή, παρά τα προβλήματα, θα είμαστε εδώ να κάνουμε ό,τι ξέρουμε καλά: να λέμε την αλήθεια, να αποκαλύπτουμε την πραγματικότητα, να καταθέτουμε την άποψή μας χωρίς να στεκόμαστε «ουδέτεροι» ανάμεσα στην κοινωνία και τους καταστροφείς της.

Αλέκος Α. Ανδρικάκης