Αποκλειστικό: Γκάλοπ φωτιά δίνει 55% διαφορά υπέρ της ΝΔ- Υπέρκομψες σαν τη Μαρέβα οι μάσκες, λέει το 100%!

Γράφει ο Δημοσκόπος

η τελευταία μέτρηση της εταιρείας του Γενικού Δ/ντή του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού δείχνει με τρόπο απολύτως ξεκάθαρο τις τάσεις που διαμορφώνονται στην ελληνική κοινή γνώμη μετά τις τελευταίες πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού και τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ.

Στο ερώτημα για το βαθμό κομψότητας της σχολικής μάσκας το 42% απάντησε ότι είναι «πολύ κομψό», το 58% ότι είναι «υπέρκομψο»  ωσάν την Μαρέβα. Στο ερώτημα πόσο μεγάλο  ήταν το παγουρίνο απάντησαν «μεγάλο» το 28%, «πολύ μεγάλο» το 42% και «τεράστιο» το 30%!

Θετική άποψη έχει η συντριπτική πλειοψηφία για τον μεγάλο «περίπατο» του Δημάρχου Αθηναίων. το 34% τον θεωρεί «εξωτικό», το 28% τον θεωρεί «γουστόζικο» και το υπόλοιπο 38% τον χαρακτηρίζει απλά «όαση»!

Για τα εξοπλιστικά με τις αποσυρμένες φρεγάτες των Γάλλων και τις «θυσίες» που απαιτούνται από τους πολίτες το 25% δηλώνει πως πρέπει να περικοπεί ο μισός μισθός τους και το υπόλοιπο 75% δηλώνει πως κακώς παίρνουν τη σύνταξή τους και το μισθό τους όταν υπάρχουν τέτοιες επιτακτικές ανάγκες για την κυβέρνηση.

Για το θέμα που ενέσκηψε με την μη άρση ασυλίας του Πολάκη και τη «συγγνώμη» του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στον εκδότη των «Παραπολιτικών», το 31% θεώρησε σωστή τη «συγγνώμη», το 27% ότι έπρεπε η «συγγνώμη» να συνοδευόταν από γονυκλισία και το υπόλοιπο 42% απάντησε πως θα έπρεπε εκτός από τη «συγγνώμη» του Άδωνη να εξομολογηθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος σε κάποιο σταυροπηγιακό μοναστήρι.

Τέλος το «δείγμα» της δημοσκόπησης ερωτήθηκε αν θεωρεί το ποσό των 21 εκατομμυρίων μικρό για την ενίσχυση-εξαγορά των ΜΜΕ! το 36% θεωρεί πως μπορούσαν να δοθούν τα διπλάσια, το 22% ότι το ποσό ήταν σωστό αλλά πρέπει να δίνεται δύο φορές το έτος και το υπόλοιπο 42% ότι θεωρεί πως πρέπει να στηριχθούν τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης με ένα ευρωπαϊκό πακέτο  500 εκατομμυρίων, καθώς στο σύνολό τους είναι υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και κατά του κρατισμού.

Για την πρόθεση ψήφου τέλος δηλώνουν πως η ΝΔ προηγείται με 55 μονάδες διαφορά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ποσοστό αποδοχής γύρω στο 234% με δεύτερο το Βαγγέλη Βενιζέλο που συγκεντρώνει το 123%!

One Thought to “Αποκλειστικό: Γκάλοπ φωτιά δίνει 55% διαφορά υπέρ της ΝΔ- Υπέρκομψες σαν τη Μαρέβα οι μάσκες, λέει το 100%!”

  1. Anti-logos

    Αν σας περνάει από το μυαλό, ότι δεν είναι ικανοί να “δώσουν” τέτοια αποτελέσματα, ειδικά από το δικό τους δημοσκοπομαγειρείο, πλανάσθε πλάνην εικτράν…..
    Να μην ξεχνάμε εξάλλου τι κάνει “..ο γαΐδαρος όντε ψοφά…..”, κατά την λαϊκή Κρητική ρήση ε??

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί