Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Μήνυμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς απέστειλε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας αναφέροντας:

«Μαζί τους στα δύσκολα.

Δίπλα στα παιδιά μας σε μια χρονιά που δε μοιάζει με καμία προηγούμενη.

Βάλαμε τα δυνατά μας για να ετοιμάσουμε τους υφιστάμενους χώρους με υγιεινή και ασφάλεια. Δημιουργήσαμε νέους για να καλύψουμε τις αυξημένες ανάγκες.

Η σκέψη μας στα φετινά «πρωτάκια», η μέριμνά μας για όλους: μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.  Η συγκυρία ιδιαίτερη, οι προκλήσεις πολλές. Ενωμένοι, μένουμε ασφαλείς.

Καλή σχολική χρονιά»!

Γάζι: Διαγραμμίσεις στις διαβάσεις πεζών πριν το πρώτο κουδούνι

Μέριμνα για την ανανέωση σημάνσεων στις διαγραμμίσεις διαβάσεων πεζών δόθηκε στο Μαλεβίζι, πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Με στόχο την ασφαλή διέλευση των μαθητών, τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου Μαλεβιζίου σε συνεργασία με την Κοινότητα Γαζίου πραγματοποιούν εργασίες χρωματισμού και διαγράμμισης διαβάσεων κυκλοφορίας πεζών.

Υπό το συντονισμό του προέδρου της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλη Παρασύρη τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν εργασίες επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στο Γάζι. Οι εργασίες σε διαγραμμίσεις διαβάσεων, καθώς και εργασίες καθαρισμών και αποψίλωσης πρασίνου συνεχίζονται και σε άλλα σημεία με προτεραιότητα τις οδούς που εξυπηρετούν τις σχολικές μονάδες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί