Ο απίθανος υπουργός Εργασίας: Δεν είναι αντεργατικό μέτρο η απλήρωτη εργασία!

Σε άλλο μήκος κύματος εκπέμπει ο υπουργός Εργασίας, τονίζοντας στην Ολομέλεια της Βουλής ότι δεν είναι αντεργατικές οι ρυθμίσεις που προβλέπουν την απλήρωτη υπερεργασία, τη μείωση του δώρου Χριστουγέννων για όσους έλαβαν το έκτακτο επίδομα των 534 ευρώ και την καθήλωση του κατώτατου μισθού.

Μπροστά στη σφοδρή κριτική σύσσωμης της αντιπολίτευσης για τις αντεργατικές διατάξεις που καταστρατηγούν κεκτημένα του εργατικού δικαίου, ο Γιάννης Βρούτσης επανέλαβε μονότονα πως δεν συνιστούν αντεργατικά μέτρα όσα εμπεριέχονται στο προς ψήφιση νομοσχέδιο. «Απλήρωτη εργασία; Πού τα είδατε αυτά;» διερωτήθηκε απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση, προτρέποντας τους πολιτικούς του αντιπάλους να καταθέτουν «πού και πού καμία πρόταση» και να μην υπονομεύουν τον εαυτό τους.

Ο υπουργός χαρακτήρισε πράξη «γενναίας και αποφασιστικής» στήριξης των θέσεων εργασίας αλλά και του εισοδήματος εργαζόμενων και επιχειρήσεων τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά τρεις μονάδες, την οποία ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί