Ο έσχατος εξευτελισμός ενός πρωθυπουργού: Απολογείται δημόσια σε εκδότη για την ασυλία Πολάκη! (βίντεο)

Με τον πλέον επίσημο τρόπο, από το βήμα της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός «κατέθεσε διαπιστευτήρια» στον Γ. Κουρτάκη και απολογήθηκε δημόσια επειδή οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος δεν υπερψήφισαν την άρση ασυλίας του Π. Πολάκη τον οποίο είχε μηνύσει ο εκδότης των Παραπολιτικών (που τυγχάνει και φίλος και συνεργάτης του Β. Μαρινάκη).

Ο άνθρωπος που κατέχει το υψηλότερο αξίωμα, του πρωθυπουργού της χώρας, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου (των «Παραπολιτικών» φυσικά) έσπευσε να απολογηθεί για την απουσία των βουλευτών του από την ψηφοφορία στη Βουλή για την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη.

Έτσι, δήλωσε σαν απολογούμενος, χωρίς να χάνει τον στόμφο του, πως «η κοινοβουλευτική ομάδα έχει σηκώσει ένα μεγάλο βάρος τους τελευταίους 14 μήνες και έχει σταθεί άψογα στα καθήκοντά της, εχουν ψηφίσει 105 νομοσχέδια» για να προσθέσει για τους… κουρασμένους βουλευτές του και το ζήτημα πως «στο συγκεκριμένο περιστατικό υπήρξε μια αστοχία, ίσως αποτέλεσμα μιας καλοκαιρινής ραστώνης»!

«Δεν θα επαναληφθεί τέτοιο φαινόμενο» έκλεισε τη δημόσια συγνώμη του ο πρωθυπουργός –  ας θυμίσουμε πως η κατρακύλα των δημόσιων απολογιών προς τον εκδότη είχε ξεκινήσει από τον αντιπρόεδρο Άδωνι Γεωργιάδη και τον γνωστό Μπογδάνο. Τότε, πηγές της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία,  σχολίαζαν πως «ο κατηφορος δεν έχει τελος». Πράγματι. Σήμερα, ο Κυρ. Μητσοτάκης και η ΝΔ έφτασαν στον πάτο.

Δείτε επίσης: Η έσχατη ξεφτίλα του Άδωνη: “Συγγνώμη, δε θα ξανασυμβεί”, λέει στον Κουρτάκη για την ασυλία Πολάκη!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί