Ρατσιστικό παραλήρημα από κάτοικο της Λέσβου: «Ανυπομονώ πότε θα ξανακάνουμε βολή, αυτή τη φορά με φυσικούς κινούμενους στόχους»

Ανατριχίλα και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο η ανάρτηση που υπογράφει ο «Dimitris Pοlimiadis» με την οποία ουσιαστικά προϊδεάζει για το πόσο θα ήθελε να πυροβολήσει πρόσφυγες με το πολυβόλο του, τους οποίους μάλιστα χαρακτήρισε “φυσικούς κινούμενους στόχους”. 

Ο  Δημήτρης Πολυμιάδης ζει στη Λέσβο, έχει την εταιρεία ηχητικών “polimiadis”, και εάν ισχύουν τα όσα γράφει ίσως κινδυνεύουν άμεσα ανθρώπινες ζωές από τον ρατσιστικό οίστρο του. 

Ιδού τι ανάρτησε με τη φωτογραφία του με το πολυβόλο υπό μάλης: 

«Εδώ είμαι στο πεδίο βολής που στήνουν τις σκηνές…ανυπομονώ πότε θα ξανακάνουμε βολή αυτή τη φορά με φυσικούς κινούμενους στόχους!!!»

Μήπως η υπόθεση αυτή έχει φτάσει στα αυτιά του αρμόδιου υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοίδη; Τι αλήθεια προτίθεται να πράξει για αυτή αλλά και για άλλες ανάλογες περιπτώσεις που τροφοδοτεί η επίσημη κυβερνητική ξενοφοβική και ρατσιστική πολιτική;

Κουτί Πανδώρας

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ρατσιστικό παραλήρημα από κάτοικο της Λέσβου: «Ανυπομονώ πότε θα ξανακάνουμε βολή, αυτή τη φορά με φυσικούς κινούμενους στόχους»”

  1. AvatarΔήμος Σθένης

    Αναρωτιέστε τι θα κάνει ο …Χρυσοχοΐδης; Μα θα τον προσλάβει τιμητικά στην αστυνομία του ταχύτατα και μάλιστα με δόξες και τιμές! Ίσως και να του στήσει άγαλμα στην είσοδο του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης ως υποκείμενο μίμησης. Αμφιβάλλετε;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί