ΟΦΗ: 1-1 στο Γεντί Κουλέ με τον Παναιτωλικό

O Παναιτωλικός απέσπασε βαθμό (1-1) στο παιχνίδι του «Γεντί Κουλέ» και μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ έδειξε να μην είναι σε καλή κατάσταση, κυρίως ενόψει του αγώνα του με τον Απόλλωνα Λεμεσού στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Στην εκπνοή του πρώτου 45λεπτου οι Αγρινιώτες κέρδισαν πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του Βούρου. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Μάζουρεκ (0-1).

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 60’ με πλασέ του Νέιρα.

«Στη διάρκεια του ματς αλλάξαμε τον σχηματισμό μας και προηγηθήκαμε δίκαια στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΟΦΗ ανέβηκε στο δεύτερο μέρος και μας πίεσε. Το 1-1 ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα», δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικός Μάκης Χάβος, ενώ ο τεχνικός της κρητικής ομάδας Γιώργος Σίμος είπε: «Έγινε μια δυνατή προσπάθεια αλλά υπήρχε μια ανεξήγητη νευρικότητα, ίσως επειδή ήταν πρεμιέρα, ίσως επειδή έρχεται το ευρωπαϊκό ματς. Κρατάω την προσπάθεια των παικτών».

ΟΦΗ: Βάτερμαν , Μαρινάκης, Βούρος (74’ Ουές), Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σακόρ (53’ Μεγιάδο), Στάικος, Σαρδινέρο, Ναμπί (53’ Νέιρα), Βαζ (78’ Γρίβας), Φιγκεϊρέδο (74’ Γκαργκαλατζίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης, Λιάβας, Τζανακάκης (73’ Ντουάρτε), Τσιγγάρας (86’ Ταχάρ), Ντάλσιο, Βάντερσον, Μάζουρεκ (86’ Μεντόσα), Ντίας, Ματσόλα (81’ Βέργος).

***Ο Πορτογάλος ακραίος του ΟΦΗ Ρικάρντο Βαζ στάθηκε άτυχος. Τραυματίστηκε και η πρώτη εκτίμηση είναι πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιων χιαστών. Εφόσον επιβεβαιωθούν οι φόβοι, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 6 μήνες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί