Δυο χρυσαυγίτες οι οργανωτές της ρατσιστικής μάζωξης στο Τυμπάκι -Η φωτογραφία με τον Κασιδιάρη πριν τη συγκέντρωση

Τελικά, τί ήταν η συγκέντρωση 200 ανθρώπων στο Τυμπάκι, που με κραυγές, απειλές, ύβρεις, προτροπή βίας, ζήτησαν να “πετάξουμε στη θάλασσα τους λάθρο”; Ήταν κάποιοι “ακομμάτιστοι” και “αγανακτισμένοι” Κρητικοί, όπως αυτοπαρουσιάστηκαν, καλώντας μάλιστα τους συγκεντρωμένους να “σπάσουν στο ξύλο” όποιον τους πει ότι ανήκουν σε κάποιο κόμμα; Ήταν κάποιοι “αγανακτισμένοι” που “εκτονώθηκαν” με ύβρεις, απειλές και …”αντριγιά” και στη συνέχεια έσπασαν χώρους λατρείας και σπίτια προσφύγων και μεταναστών;

Ας δούμε τα δυο κεντρικά πρόσωπα, που ήταν και κεντρικοί ομιλητές για να καταλάβουμε.

Αριστερά ο Κ. Καμαρίτης – Πιτσούλης και δεξιά ο δημοτικός σύμβουλος Ιεράπετρας, κολλητός του Κασιδιάρη, όπως φαίνεται από τη σελίδα του στο facebook, Αλέξανδρος Μουζουράκης

Ο πρώτος, ο Κώστας Καμαρίτης ή Πιτσούλης (με το τελευταίο όνομα εμφανίζεται στα social media) είναι ένα γνωστό στέλεχος της Χρυσής Αυγής στο Ρέθυμνο. Είναι γυμναστής πολεμικών τεχνών και το 2013, μετά τη δολοφονία Φύσσα, είχε συλληφθεί καθώς στη σπίτι του βρέθηκαν μεταξύ άλλων: πιστόλι εκτόξευσης σφαιριδίων, πτυσσόμενο μαχαίρι, δερμάτινο μαστίγιο και δεκαοκτώ ξύλινα κοντάρια με ελληνικές σημαίες.

Μετά τη σύλληψή του, δήλωνε ότι… ανέβηκε η δημοτικότητά του!

Ήταν υποψήφιος βουλευτής στις τελευταίες εθνικές εκλογές στο Ρέθυμνο με τη Χρυσή Αυτή, ενώ στις περιφερειακές εκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της ΧΑ επίσης στο Ρέθυμνο.

Στη συγκέντρωση του Τυμπακίου ήταν ο πρώτος ομιλητής, εκείνος που έδωσε τον “παλμό”, με χυδαίες εκφράσεις κατά καθενός που δεν είναι Έλληνας ή είναι Έλληνας αλλά δεν συμφωνεί με τον ρατσιστικό του λόγο. Πέρα από τα άλλα, ισχυρίστηκε ότι οι Πακιστανοί βιάζουν τα μικρά παιδιά ενώ εμμέσως κάλεσε σε βία σε βάρος τους. Εκστόμισε επίσης την “ιστορική αρλούμπα” ότι οι… κομμουνιστές στην καταστροφή της Σμύρνης ήταν… με τους Τούρκους, επειδή θεωρούσαν τον αγώνα ταξικό!

Δείτε: Αυτή δεν είναι η Κρήτη!- Ρατσιστικός οχετός και απειλές από τους ομιλητές πριν τις επιθέσεις στο Τυμπάκι (βίντεο)

Το βίντεο είναι του Gortyna live.com

Μετά την προσαγωγή του προχώρησε σε παραληρητικό… “διάγγελμα”, με πρωτοφανείς ύβρεις προς τους μετανάστες και τους πρόσφυγες αλλά και τον πολιτικό κόσμο αλλά και τοπικούς πολιτικούς παράγοντες. Με μια χυδαία “αντρίστικη” φρασεολογία (“είστε μ@νια”, “γ@μιέται η μάνα σας”

Θα τους χτυπήσουμε τους μετανάστες, θα τους πετάξουμε στη θάλασσα και θα πνιγούν, απειλεί! Ενώ απειλεί επίσης τις ΜΚΟ και τα κομμούνια ότι θα πάθουν τα ίδια! Ενώ ανάλογες απειλές απευθύνει προς δικαστές και αστυνομικούς.

Gepostet von κωσταντινος πιτσουλης am Donnerstag, 10. September 2020

Ο έτερος των Χρυσαυγιτών, ο δημοτικός σύμβουλος Ιεράπετρας κολλητός του Κασιδιάρη

Ο δεύτερος των συνδιοργανωτών και ομιλητών, που με ανάλογο παραληρηματικό ύφος απευθύνθηκε στη συγκέντρωση του Τυμπακίου, είναι ο δημοτικός σύμβουλο Ιεράπετρας, εκλεγμένος με τη παράταξη «Ιεράπετρα Μπορείς», Αλέξανδρος Μουζουράκης. Τόσο αυτό όσο και ο Καμαρίτης – Πιτσούλης συνελήφθησαν ως πρωτεργάτες των επεισοδίων και των επιθέσεων.

Κατά την ομιλία του στη συγκέντρωση, είχε πει πως «μεταξύ μας υπάρχουν διάφορα ελληνόφωνα σκουπίδια που θα προσπαθήσουν να μας κολλήσουν κομματικές ταμπέλες». «Μην τους πιστέψετε, μην τους αφήσετε να μας διαιρέσουν».

Τα όσα είπε, επιχειρώντας την αποκοματικοποίηση της όλης συγκέντρωσης αλλά και της παρουσίας του εκεί, φαίνεται να μην είναι τυχαία, καθώς τρεις μόλις ημέρες νωρίτερα, ο Αλ. Μουζουράκης, είχε μεταβεί στην Αθήνα, πραγματοποιώντας συνάντηση με τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής και πλέον αρχηγό του μορφώματος «Έλληνες ΓΤΠ», Ηλία Κασιδιάρη.

Μάλιστα φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για αυτή τη συνάντηση, η οποία να προαναγγέλει εμμέσως και πιθανή συμπόρευση με τους «Έλληνες ΓΤΠ», παραθέτοντας και φωτογραφία με τον υπόδικο πρώην βουλευτή της ναζιστικής οργάνωσης.

Στην ανάρτησή του στις 6 Σεπτεμβρίου έγραφε, «Με έναν καλο φιλο! Συζητήσαμε για θέματα της πατρίδας μας. Καταδικάσαμε την Νέα τάξη πραγμάτων των Σιωνιστών κ είμαστε υπέρ των Κρατών- Εθνών. Ως πολιτικός άνδρας κ πανω απο όλα ως Έλληνας πατριώτης Δημοκράτης κ περήφανος Ελλην, έγινε μια συνάντηση κ μάλιστα ιδιαίτερα εποικοδομητική».

Κι ένα ποστ από οπαδό του Αυγενάκη

Αυτό εδώ το post ανέβηκε χθες το πρωί της Πέμπτης με αφορμή τα όσα έγιναν στο Τυμπάκι. ΟΙ άνθρωποι που ξέρουν μιλούν για οπαδό του Αυγενάκη! Φυσικά – αν και ο κ. Αυγενάκης έχει εκφραστεί μ φοβικό – ρατσιστικό λόγο- δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι συνδέεται με την ανάρτηση.

Προφανώς μετά από παρεμβάσεις και το φόβο να οδηγηθεί κατηγορούμενος για παρότρυνση σε βία, το διέγραψε

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Δυο χρυσαυγίτες οι οργανωτές της ρατσιστικής μάζωξης στο Τυμπάκι -Η φωτογραφία με τον Κασιδιάρη πριν τη συγκέντρωση”

  1. CitizenMitsos

    Πολύ λογικό να είναι αβγά αυτοί οι τύποι. Αυτά για τις δήθεν “αυθόρμητες” εκδηλώσεις και τους “πατριώτες”.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί