Η έσχατη ξεφτίλα του Άδωνη: “Συγγνώμη, δε θα ξανασυμβεί”, λέει στον Κουρτάκη για την ασυλία Πολάκη!

Έχετε ξαναδεί κάτι τέτοιο; Ένας υπουργός – αντιπρόεδρος του κόμματος που κυβερνά να … ζητάει συγγνώμη δημόσια από έναν υποτακτικό (Κουρτάκη) ενός βαρόνου (Μαρινάκη); Και να του λέει “δε θα ξανασυμβεί”, όπως λένε τα παιδιά στους γονείς τους για να γλιτώσουν την τιμωρία;

Θαυμάστε τον Άδωνη Γεωργιάδη που κάνει τα πάντα μην τον… μαλώσει ο Κουρτάκης επειδή η Βουλή δεν αποφάσισε να άρει την ασυλία του Παύλου Πολάκη, μετά από μήνυση του ΚΟυρτάκη!

Δείτε: Απορρίφθηκε η αίτηση άρσης ασυλίας του Παύλου Πολάκη

Το σχόλιο Πολάκη για το… Κουρτακογιαννιό και η συγγνώμη του… το Γεωργοαδωνιού

Η δημόσια συγνώμη του Άδωνη Γεωργιάδη προς τον Γιάννη Κουρτάκη για τη μη στήριξή του σήμερα στη βουλή, και η δεύτερη μήνυση που κατέθεσε ο «γαλάζιος» εκδότης προς το Παύλο Πολάκη μέσα στον εκνευρισμό του, μπας και ξυπνήσουν εκεί στη ΝΔ και τον στηρίξουν αυτή τη φορά, όπως παραδέχεται ο ίδιος, δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας και βουλευτή Χανίων.

Η «Ακροδεξιά τάση της ΝΔ σε παράκρουση…» σχολιάζει μεταξύ άλλων.

Το σχόλιο του Παύλου Πολάκη:

«ΕΤΣΑΤΙΣΤΗΚΕ» το Κουρτακογιαννιο για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΤΤΑ σήμερα ,ξανακατεθεσε μήνυση για την ίδια υπόθεση από την παραζάλη του(φωτό 1 😂😂😂) και αμεσως βγαίνει λόγω «στενών επαφών τρίτου τύπου»…. το Γεωργοαδωνιό και ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ (!!!!) και πως δεν θα επαναληφθεί.

Βαράνε το ντέφι τα αφεντικά χορεύουν οι υποτακτικοί!!!

Ακροδεξιά τάση της ΝΔ σε παράκρουση…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί