Πώς η Μπακογιάννη «άδειασε» τον Μητσοτάκη για το άνοιγμα του τουρισμού

Έριξε την ευθύνη στους εταίρους μας, ενώ «κάρφωσε» τον αδελφό της που υποχώρησε στα συμφέροντα των αεροπορικών εταιρειών εις βάρος της δημόσιας υγείας

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη τη Δευτέρα στη Βουλή ήταν μία αυτοαποθέωση της κυβέρνησης για το πόσο καλά τα πήγε στη διαχείριση της πανδημίας. Μάλιστα ο πρωθυπουργός έφτασε στο σημείο να μιλάει για ένα πρωτοποριακό σύστημα ιχνηλάτησης «που έχουμε εξάγει ως τεχνογνωσία σε άλλες χώρες, και καθορίζει, με έναν έξυπνο αλγόριθμο, πόσα είναι τα αναγκαία τεστ ανά πύλη εισόδου».

Αυτό το αφήγημα καταρρίφθηκε με εντυπωσιακό τρόπο όχι από κάποιον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από την Ντόρα Μπακογιάννη. Με αφορμή το αλαλούμ του ανοίγματος των συνόρων, η Ντ. Μπακογιάννη έριξε την ευθύνη στους εταίρους μας, ενώ «κάρφωσε» τον αδελφό της που υποχώρησε στα συμφέροντα των αεροπορικών εταιρειών εις βάρος της δημόσιας υγείας.

«Δεν υπήρχε ιδανικός τρόπος να ανοίξουμε τον τουρισμό εν μέσω πανδημίας. Κάναμε προσπάθειες και συζητήσεις για να γίνουν τεστ σε όποιον θα ταξίδευε. Το αρνήθηκαν οι εταίροι μας και οι αεροπορικές λόγω της έλλειψης τεστ και λόγω κόστους» ανέφερε συγκεκριμένα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί