Αυτή δεν είναι η Κρήτη!- Ρατσιστικός οχετός και απειλές από τους ομιλητές πριν τις επιθέσεις στο Τυμπάκι (βίντεο)

Το βίντεο του Gortyna live.com που ακολουθεί είναι από τη χθεσινή εθνικιστική συγκέντρωση στο Τυμπάκι. Αν μπορέσετε να παρακολουθήσετε τη χυδαιολογία των ομιλητών θα διακρίνετε απειλές όχι μόνο προς πρόσφυγες και μετανάστες αλλά και προς καθένα που διαφωνεί με τις ακραίες απόψεις τους, ακόμα και προς εισαγγελείς που δεν “πετάνε στη θάλασσα τους λαθραίους”!

Σε μερικά σημεία των ομιλιών οι προτροπές για βία προς κάθε τι μη ελληνικό και μάλιστα “καθαρόαιμο” ελληνικό, είναι ξεκάθαρες…

Λίγο αργότερα ακολούθησαν οι επιθέσεις σε χώρους προσφύγων και μεταναστών.

Δείτε: Ρατσιστική επίθεση μετά την εθνικιστική συγκέντρωση στο Τυμπάκι- Στόχος χώρος λατρείας και σπίτι μεταναστών – Τρεις τραυματίες

Δείτε το βίντεο του Gortyna live.com

5 Thoughts to “Αυτή δεν είναι η Κρήτη!- Ρατσιστικός οχετός και απειλές από τους ομιλητές πριν τις επιθέσεις στο Τυμπάκι (βίντεο)”

  1. Anti-logos

    @Δήμος Σθένης,
    Δεν διαφωνώ σε τίποτα μαζί σου. Θεωρώ ανάξιο κάθε λόγου και σχολιασμού σε όποιο επίπεδο τα παραληρήματα σαν το παραπάνω.
    Μια ειρωνεία μόνο για αυτόν, για να μην προσβάλλω με κάτι περισσότερο και το μέσον που μας φιλοξενεί. Σάματις θα καταλάβει και τίποτα περισσότερο?
    Οι “απαντήσεις”!! σε όλους αυτούς θα δοθούν, όταν και εκεί που πρέπει, όπως χρόνια και χρόνια η ιστορία καταγράφει. Φασισμός, Ναζισμός, Δικτατορίες και χούντες, πάντα περαστικές ήταν από τους δημοκρατικούς τόπους. Άλλη μια στροφή στο σπιράλ της ιστορίας, με “Ονοματεπώνυμο”….. Νάσαι καλά.

  2. Δήμος Σθένης

    Δυστυχώς Anti-loge δεν είναι περαστικά. Φασιστοϊός πολυετής είναι με ισχυρή μετάλλαξη μπόχας ναζιδίλας και είναι ανίατα και διαρκή. Δυστυχώς δεν υπάρχει εμβόλιο γιατί είναι θέμα συνείδησης, καλλιέργειας και λογικής, πράγματα ανύπαρκτα και άγνωστα σε αυτά τα χιτλεροειδή αποσπορίδια των Μιχαλολιάκων, των Κασιδιάρηδων, των Λαγών και λοιπών “χριστιανιστών” και “ελλαδάρηδων”, χαμαιλεόντων!!!
    Δυστυχώς ο φασισμός και ναζισμός δεν πεθαίνουν μόνοι. Θέλουν τσάκισμα (Για να παραλλάξω λίγο τον Μπρεχτ). Δηλαδή θέλουν “Κόκκινο Στρατό” να τους μπήξει κατάκαρδα τη σημαία της ανθρωπιάς και της αδελφοσύνης των Λαών!!!

  3. Anti-logos

    @IanB
    Περαστικά να είναι και δε βαριέσαι….. Να το κοιτάξεις όμως, πριν γίνει ανίατο……

  4. IanB

    Οποιος δεν θελει λαθρομεταναστες στον τοπο του δεν ειναι ουτε φασιστας ουτε ρατσιστης.
    Οι ανθρωποι αυτοι βρισκονται παρανομα στην χωρα μας.

    Πληρωσαν τουρκους δουλεμπορους για να τους βοηθήσουν να φτασουν.
    Αυτο ειναι αδικημα που επισύρει ποινες φυλακίσης.
    Σε καμια χωρα του κοσμου δεν μπορει ο οποιοσδήποτε απο οπουδηποτε να ερχεται με το ετσι θελω σε μια ξενη χωρα.
    Ο προσφυγας που κινδυνευει η ζωη του και περναει σε δευτερη χωρα και απο εκει παρανομα περναει σε τριτη χωρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.
    Αμεση απελαση ολων των λαθρομεταναστων.
    Αποτροπες σε θαλλασα και ξηρά σε ολους θελουν να εισελθουν παρανομα.
    Οποιος ειναι πρόσφυγας να παει στις πρεσβειες των ξενων χωρων στην Τουρκια αντι να πληρωνει δουλεμπορους και να ρισκαρει την ζωη του!

  5. CitizenMitsos

    Ελεεινή προσέγγιση χιτλερικού τύπου. Όλοι αλήτες, μπαχαλάκηδες και επαγγελματίες φοβικοί χέστες, δήθεν πατριώτες που όλοι “τους σφάζουν με το μπαμπάκι” και φωνάζουν όταν είναι 50-100 μαζί.
    Όταν λείπει ο κοινός νους τα επιχειρήματα αρχίζουν από Ελλάδα, καταλήγουν στην θρησκεία και την οικογένεια και ρίχνουν και σπόντες για μάσκες, Εβραίους και συνωμοσίες.
    Ντροπή!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί