Πρόστιμο στη Novartis από την Γαλλική Επιτροπή Ανταγωνισμού – Π. Πολάκης: «Έτσι εξηγείται η πάσα του Γκεγκέρογλου για την Τουλουπάκη»

Πρόστιμο ύψους 445 εκατομμυρίων ευρώ σε τρεις εταιρείες, μεταξύ των οποίων και η Novartis για χειραγώγηση της τιμής του φαρμάκου Lucentis

Η Γαλλική Επιτροπή Ανταγωνισμού αποφάσισε χθες να επιβάλει πρόστιμο ύψους 445 εκατομμυρίων ευρώ σε τρεις εταιρείες, μεταξύ των οποίων και η Novartis για χειραγώγηση της τιμής του φαρμάκου Lucentis, φάρμακο που έχει απασχολήσει και την Ελλάδα.

Την είδηση (που πιθανώς δεν θα τη δείτε στα ελληνικά ΜΜΕ) την δημοσιεύει σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, με την ιδιότητά του πλέον ως αναπληρωτή τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ για τη Διαφάνεια.

Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης αναφέρει αναλυτικά:

Προς ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΚΙΝΑΛ από Παύλο Πολάκη αναπλ τομεάρχη ΣΥΡΙΖΑ για τη Διαφάνεια Διοικητικης δράσης:

Πριν λίγο στην εφημερίδα LeMonde δημοσιεύθηκε άρθρο που λέει πως η Γαλλικη Επιτροπή Ανταγωνισμου ΚΑΛΕΙ NOVARTIS ,ROCHE ΚΑΙ GENENTECH ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 445 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ LUCENTIS!!!!(αυτό που σκανδαλωδώς υπερτιμολογησαν και στην Ελλάδα Λοβερδος και Γεωργιαδης…)

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ η πάσα του Γκεγκερογλου για την Τουλουπακη στον Τσιάρα ο οποιος προσπαθεί να «βάλει γκολ» ενοποιώντας με τροπολογία που ετοιμάζει, την Εισαγγελεια Διαφθοράς με την Οικονομικού εγκλήματος για να πάρουν την υπόθεση από τα χέρια της!!!!
ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;;;

ΥΓ .Αντε και καλή μας αρχή ,στους τομεαρχες του ΣΥΡΙΖΑ ,στα νέα καθήκοντα!!!

Το πλήρες άρθρο της εφημερίδας LeMonde ΕΔΩ

Δείτε επίσης: Κεγκέρογλου και άλλοι 4 του ΚΙΝΑΛ “λαγοί” του Μητσοτάκη για να “ξηλωθεί” η Τουλουπάκη! – Ερώτηση – αβάντα στην κυβέρνηση

Έτσι λειτουργεί το καθεστώς: “Τρώνε” την Ε. Τουλουπάκη, με “λαγό” τον Κεγκέρογλου και άλλους 4 του ΚΙΝΑΛ!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί