ΥΠΕ Κρήτης: Απευθείας αναθέσεις δεκάδων χιλιάδων € μετά τις μαζικές προσλήψεις από το παράθυρο! (έγγραφα)

Θυμάστε την υπόθεση με τις εκατοντάδες προσλήψεις από το παράθυρο που έκανε η διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης, μ αφορμή τον κορονοϊό; Προσλήψεις που όμως δεν σχετίζονταν με ιατρικό προσωπικό, πέραν από ελάχιστες. Και αφορούσαν σε μεγάλο βαθμό προσλήψεις “γενικών καθηκόντων”, άρα από μακριά “μύριζαν” ρουσφέτια (χαρακτηριστικό είναι η διοικήτρια προσέλαβε ακόμα και την… αδερφή της, που τελικά δεν αποδέχτηκε τη θέση).

δείτε: Η κρίση ως ευκαιρία για τους “αρίστους”: Όταν η ΔΥΠΕάρχης Κρήτης διόρισε στη ΔΥΠΕ την αδελφή της… (έγγραφα) 

Έτσι “ενίσχυσαν” το ΕΣΥ στην Κρήτη: Προσλήψεις κλητήρων, φυλάκων, γραμματέων ή αδερφών, αλλά ελάχιστων γιατρών!

ΔΥΠΕάρχης Κρήτης: Παρά τον σάλο, συνεχίζει τις προσλήψεις στο γραφείο της χωρίς καμιά, διαδικασία! (έγγραφα)

Η διοικήτρια της ΔΥΠΕ Κρήτης – είχε διορίσει ακόμα και… την αδερφή της- συνεχίζει τις μαζικές προσλήψεις, από το παράθυρο!

Θυμίζουμε ότι πολλές από αυτές αφορούσαν σε προσωπικό γραφείου (και στην ίδια την ΥΠΕ), χωρίς καμιά διαδικασία, απλά με μια ηλεκτρονική αίτηση. Ενώ το βοηθητικό προσωπικό που πήγε σε πολλές μονάδες υγείας του νησιού, πολύ σύντομα μετακινήθηκε σε θέσεις γραφείου!

Δείτε: Κόλπα “αρίστων” με το ΕΣΥ στην Κρήτη: Αντί γιατρών προσέλαβαν δεκάδες “γενικών καθηκόντων” και τους έκαναν υπαλλήλους γραφείων!

Οι προσλήψεις βεβαίως συνεχίζονται ακόμα και τώρα (θα έχουμε νέα σύντομα, αλλά μπορείτε να δείτε παρακάτω μερικές από τις πρόσφατες αποφάσεις για προσλήψεις, με πρόφαση την πανδημία) ενώ η κυρία διοικήτρια – εκτός από τις πρώτες αποκαλύψεις στις οποίες “απάντησε” με μπόλικη αλαζονεία- αρνήθηκε να δώσει λόγο στην τοπική κοινωνία, λες και διαχειρίζεται προσωπικές ή οικογενειακές της υποθέσεις…

Δείτε:  Η ΔΥΠΕάρχης Κρήτης παραδέχεται ότι διόρισε την αδελφή της, αλλά το θεωρεί “φυσικό” και… μας εγκαλεί με θράσος!

Μαζικά ρουσφέτια από την ΥΠΕ Κρήτης: “Η σιωπή μου – και των καλοπληρωμένων ΜΜΕ – προς απάντησή σας…”

Και τώρα απευθείας αναθέσεις!

Τώρα έχουμε άλλη συνέχεια. Μετά τις προσλήψεις από το παράθυρο (ουδέποτε πάντως σταμάτησαν) ακολούθησαν οι απευθείας αναθέσεις! Ανάμεσα στα άλλα, για την αγορά επίπλων στην ΥΠΕ Κρήτης, καθώς μετά τις δεκάδες προσλήψεις είναι… φυσικό να μην υπάρχουν ούτε καρέκλες να καθίσουν οι νέοι υπάλληλοι!

Βεβαίως αυτή η αναφορά στο έγγραφο περί “έρευνας αγοράς” είναι η πρόφαση της ανάθεσης!

Αλλά δεν είναι το μόνο.

Η ΥΠΕ, με την υπογραφή και πάλι της διοικήτριας, προχωρεί στην απευθείας ανάθεση συστήματος τηλεδιάσκεψης, στα όρια της νομιμότητας, από πλευράς κόστους και με μια μόνο προσφορά!

Δείτε και την απευθείας ανάθεση για μυοκτονία – απεντόμωση

Για να μην αμφισβητηθεί ότι οι συνεχίζονται οι ρουσφετολογικές προσλήψεις από το “παράθυρο” δείτε μερικές από τις πρόσφατες αποφάσεις της κ. Μπορμπουδάκη. Με πρόφαση την πανδημία, πάντα…




Σχετικά Άρθρα

One Thought to “ΥΠΕ Κρήτης: Απευθείας αναθέσεις δεκάδων χιλιάδων € μετά τις μαζικές προσλήψεις από το παράθυρο! (έγγραφα)”

  1. Ζουλού

    Που το βρήκανε αυτό το φρούτο !Ο Κικίλιας και ο Κοντοζαμάνης δε τα βλέπουν να τη πετάξουν πέρα;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί