Στον περιφερειάρχη Κρήτης για τα μέτρα κατά του κορονοϊού αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ηρακλείου

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία Ηρακλείου είχε σήμερα το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη προκειμένου να ενημερωθεί για τις ενέργειες και το έργο της Περιφέρειας Κρήτης στα θέματα που αφορούν την πανδημία covid 19.


Παρόντες ήταν οι βουλευτές Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης (ο Χάρης Μαμουλάκης απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων στην Αθήνα), ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου Δημήτρης Κλαράκης, ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Ε. Γιάννης Καστρινάκης και τα μέλη της Ν.Ε. Ανέστης Κιούλπαλης και Γιάννης Παυλιδάκης.
Στη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Αρναουτάκης ενημέρωσε τους βουλευτές και τα κομματικά στελέχη για το έργο που επιτελεί η Περιφέρεια Κρήτης, τις χρηματοδοτήσεις από το Περιφερειακό της Πρόγραμμα, τις δράσεις ενημέρωσης και γενικά τις πρωτοβουλίες και τη συνεργασία που αναπτύσσει με τους αρμόδιους φορείς της Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Οι εκπρόσωποι του Σύριζα έκαναν λόγο για ένα μεγάλο, πολύπλευρο και εξαιρετικά σημαντικό έργο που επιτελεί η Περιφέρεια Κρήτης και τόνισαν πως η πολιτική τους άποψη είναι πως θα πρέπει να έχει μεγαλύτερο ρόλο και να στηριχθεί περισσότερο, ασκώντας παράλληλα έντονη κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς για μη αποκέντρωση πόρων και αρμοδιοτήτων για την αντιμετώπιση του covid 19. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί