Αναβλήθηκε η δίκη για τις πλημμύρες στη Μάνδρα

Σε αναβολή οκτώ περίπου μήνες μετά το ξεκίνημά της οδηγήθηκε η δίκη για την φονική πλημμύρα στην Μάνδρα, ενώ ήταν σε εξέλιξη η εξέταση του τρίτου μάρτυρα, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης για τις 19 Οκτωβρίου .

Το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της δίκης εξαιτίας του γεγονότος ότι μία εκ των δικαστών είναι έγκυος και δεν μπορούσε να ανεβαίνει στην έδρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει η δίκη καθώς δεν υπήρχε αναπληρωματικό μέλος στη σύνθεση.

Η 19η Οκτωβρίου ήταν η συντομότερη δικάσιμος που μπορούσε να δώσει το δικαστήριο ώστε να μην χαθεί άλλος χρόνος, ενώ εκτιμάται ότι στην νέα σύνθεση θα κληρωθεί και αναπληρωματικό δικαστής για μία δίκη η διεξαγωγή της οποίας προβλέπεται να είναι πολύμηνη.

Η δίκη ξεκίνησε μετ΄ εμποδίων, τον περασμένο Ιανουάριο, καθώς αρχικά οδηγήθηκε σε διακοπή προς αναζήτηση μεγαλύτερης δικαστικής αίθουσας προκειμένου να «φιλοξενηθούν» οι 21 κατηγορούμενοι και οι πολλοί συνήγοροι ενώ στην συνέχεια δεν κατάφερε να προχωρήσει λόγω της πανδημίας του κορωνοιού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί