“Ξεφωνίζει” πάλι Μητσοτάκη το antinews: Ο νέος Μωυσής και το αμαρτωλό παρελθόν της Αγίας Οικογένειας!

Ο απόλυτος διασυρμός ή το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο” αναφέρει νέο άρθρο του antinews.gr που εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διαχείριση της κρίσης στα ελληνοτουρκικά, υποστηρίζοντας ότι “προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει τον λαό ότι αντιστέκεται κατά των επεκτατικών σχεδίων του τραμπούκου γείτονα, από πίσω συνεχίζει κανονικότατα την μυστική διπλωματία προς υλοποίηση των Πρεσπών του Αιγαίου“, όπως αναφέρει το thefaq.gr.

“Για να μην οδηγηθούμε λοιπόν σε νέα εθνική καταστροφή και σε νέο εθνικό διχασμό, καλούμε την κυβέρνηση να αλλάξει άρδην στρατηγική πετώντας στα σκουπίδια τα περί έντιμου συμβιβασμού στη Χάγη προς εξυπηρέτηση των νέων ονειρώξεων των «συμμάχων»” προσθέτει το άρθρο,καλώντας την κυβέρνηση να στείλει 24ωρο τελεσίγραφο στην Άγκυρα για την απόσυρση του Ορούτς Ρέις και να προχωρήσει στη “συνολική ανακήρυξη ΑΟΖ και η συνολική επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια”.

Αλλά θα μας πείτε, πως να ασκήσει πατριωτική πολιτική ο… νέος Μωυσής όταν η ντουλάπα της Μέρκελ είναι γεμάτη με σκελετούς από το αμαρτωλό παρελθόν της Αγίας Οικογένειας;” καταλήγει χαρακτηριστικά το άρθρο, ενώ δεν παραλείπει σε υστερόγραφο να ρίξει “καρφιά” και προς την κατεύθυνση Καραμανλή-Σαμαρά επισημαίνοντας με νόημα “οι πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ θα αντιδράσουν όταν οι Τούρκοι φτάσουν στη Λαμία ή όταν πάνε για καφέ στην Ακρόπολη; Αιδώς!!!”

Αναλυτικά το άρθρο του antinews με τίτλο “ΝΑΤΟ το ξεπούλημα του Αιγαίου”:

Θέλει ο εθνομηδενιστής να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει.

Αυτό αντικατοπτρίζουν οι υποτιθέμενες εκατέρωθεν διαψεύσεις και διευκρινίσεις σχετικά με την νατοϊκή πρωτοβουλία για την εκκίνηση των διαπραγματεύσεων με στόχο το ξεπούλημα του Αιγαίου.

Κοινώς, ενώ ο Μητσοτάκης προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει τον λαό ότι αντιστέκεται κατά των επεκτατικών σχεδίων του τραμπούκου γείτονα, από πίσω συνεχίζει κανονικότατα την μυστική διπλωματία προς υλοποίηση των Πρεσπών του Αιγαίου.

Πρόκειται για τον απόλυτο διασυρμό.

Ή αλλιώς το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο.

Διότι πoιο σοβαρό κράτος θα ανεχόταν να έχει γίνει η θάλασσά του σουρωτήρι, κι αντί να πράξει τα δέοντα να παρακαλάει τον παραβάτη να σταματήσει την παραβίαση και να κάτσουν να τα βρουν;

Μα αφού είμαστε έτοιμοι να βροντοφωνάξουμε το νέο… Ελλάς – Γαλλία συμμαχία θα αντιτείνουν οι οπαδοί του… νέου Μωυσή.

Κι εμείς από την πλευρά μας θα βάλουμε τα γέλια.

Λέγοντάς τους ότι η Γαλλία μας χρησιμοποιεί αφενός για να διατηρήσει κι αν τα καταφέρει να αυξήσει τις σφαίρες επιρροής της στην ευρύτερη περιοχή, κι αφετέρου να βγάλει και κάνα φράγκο από τα σαπάκια που θέλει να μας πουλήσει.

Ξυπνήστε… νεοφιλελεύθερα αδέρφια, για μια ακόμη φορά οι μεγάλες δυνάμεις «σφάζονται» για τα συμφέροντα τους κι εμείς παρακολουθούμε ως κομπάρσοι προσφέροντας γη και ύδωρ για να μας προστατεύσουν.

Είδαμε βέβαια πως μας προστάτευσαν κατά το παρελθόν (βλέπε επικό άδειασμα το ’22 όταν έκαναν τα πάντα για να εδραιωθεί ο μπεκρούλιακας για ευνόητους λόγους).

Για να μην οδηγηθούμε λοιπόν σε νέα εθνική καταστροφή και σε νέο εθνικό διχασμό, καλούμε την κυβέρνηση να αλλάξει άρδην στρατηγική πετώντας στα σκουπίδια τα περί έντιμου συμβιβασμού στη Χάγη προς εξυπηρέτηση των νέων ονειρώξεων των «συμμάχων».

Κατόπιν απαιτείται η άμεση έκδοση 24ώρου τελεσίγραφου στους πειρατές να αποσύρουν το Oruc Reis διαφορετικά θα μετατραπεί σε… μπουρμπουλίθ παπόρ.

Εννοείται ότι η επόμενη κίνηση θα είναι η συνολική ανακήρυξη ΑΟΖ και η συνολική επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια.

Κι αν τολμούν μετά οι πειρατές ας έρθουν να κάνουμε διάλογο κι αν θέλουν ακόμη και πόλεμο.

Υπενθυμίζουμε στους ραγιάδες που μας κυβερνούν την αντίδραση των Τούρκων όταν πριν από δέκα χρόνια το Ισραήλ υπερασπίστηκε την κυριαρχία του.

Ανάλογη θα είναι και με εμάς.

Εκτός κι αν οι οσφυοκάμπτες θέλουν να μας πείσουν ότι τα μεμέτια δεν θα σκιαχτούν μπροστά στην υπεροχή του ναυτικού και της αεροπορίας μας.

Αλλά θα μας πείτε, πως να ασκήσει πατριωτική πολιτική ο… νέος Μωυσής όταν η ντουλάπα της Μέρκελ είναι γεμάτη με σκελετούς από το αμαρτωλό παρελθόν της Αγίας Οικογένειας;

ΥΓ. Οι πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ θα αντιδράσουν όταν οι Τούρκοι φτάσουν στη Λαμία ή όταν πάνε για καφέ στην Ακρόπολη; Αιδώς!!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί