Δ. Τζανακόπουλος: Δεν είμαστε κόμμα κανονικής εναλλαγής, αλλά κόμμα κοινωνικού μετασχηματισμού

Η κυβέρνηση αφήνει απροστάτευτους τους εργαζόμενους και για πρώτη φορά φέρνει νομοσχέδιο που κατοχυρώνει την απλήρωτη εργασία, σχολίασε ο νέος Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την εργασιακή λαιλαπα που έρχεται

Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν εχει κάνει τίποτα να προετοιμάσει την κοινωνία, ούτε σε υγειονομικό αλλά ούτε και σε οικονομικό επίπεδο δήλωσε μεταξύ άλλων ο νέος Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που έδωσε στο Κόκκινο και στο Νίκο Ξυδάκη. 

«Η κυβέρνηση έκανε όλα τα αντίθετα» σημείωσε με νόημα ο Δ. Τζανακόπολος ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η κυβέρνηση αφήνει απροστάτευτους τους εργαζόμενους και για πρώτη φορά φέρνει νομοσχέδιο που κατοχυρώνει την απλήρωτη εργασία, σχολίασε για την εργασιακή λαιλαπα που έρχεται.

Σε άλλο σημείο κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κάνει «εκκαθάριση, των μη ανταγωνιστικών επιχειρήσεων  κατά τις νεοφιλελευθερικές πολιτικές». 

«Δεν στηριξε εμπροσθοβαρώς την οικονομία και τις επιχειρήσεις και την ίδια στιγμή φαίνεται να μειώνεται και το μαξιλάρι».

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ τώρα είναι να “αναδεικνύουμε την απόλυτη αδυναμία της κυβέρνησης να διαχειριστεί τις δύσκολες καταστάσεις». «Δεν είμαστε κόμμα κανονικής εναλλαγής, αλλά κόμμα κοινωνικού μετασχηματισμού», τόνισε ο Δ. Τζανακόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί