Η χυδαιότητα, “κανονικότητα” του ΣΚΑΪ: Αυτή διαμορφώνει συνειδήσεις και σκοτώνει τον Γιακουμάκη και την Τοπαλούδη

Τα τηλεοπτικά σκουπίδια ξαναμπήκαν στη ζωή του Έλληνα μέσω της επιστροφή του “big brother” από τον ΣΚΑΪ. Για να συμβεί αυτό είχε προηγηθεί η εισβολή των δημοσιογραφικών σκουπιδιών από την ίδια συχνότητα, που διαμόρφωνε ανάλογες συνειδήσεις.

Χυδαιότητα, ρατσισμός, ομοφοβία και τώρα “κουλτούρα” του βιασμού και του “ανδρικού προτύπου”…

Ο “παίκτης” από την Κρήτη (δυστυχώς…) πέρασε προφανώς διάφορες αξιολογήσεις Και “πέτυχε” κατά τον σταθμό, να είναι “ικανός” παίκτης…

Και μόλις μπήκε στο παιγνίδι, το ξεφούρνισε:«Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό»,«Δεν γουστάρω να μου τρίβονται γκει, χοντρές γυναίκες δεν τις θεωρώ γυναίκες, αν δεν σου κάτσει γυναίκα βίασε την, οι γκόμενες θέλουν καβλί για να στρώσουν».

Ο “παίκτης” βέβαια αποβλήθηκε από το παιγνίδι μετά τον σάλο.

Αλλά πού είναι το ΕΣΡ; Πού είναι ο εισαγγελέας να δει την προτροπή σε βιασμό μέσω τηλεοπτικής συχνότητας;

Ο παίκτης, λοιπόν, φεύγει από το “παιγνίδι” και ο ΣΚΑΪ “ξεπλένεται” με αυτό… Ο ΣΚΑΪ, εκείνος που εδώ και χρόνια έχει κάνει τη χυδαιότητα “κανονικότητα”… Όχι μόνο τη διαστρέβλωση των ειδήσεων, όχι μόνο την απόλυτη υποκειμενικότητα, αλλά την ίδια τη χυδαιότητα που “γεννά” τέτοιες συμπεριφορές όπως του “παίκτη”. Για τον ΣΚΑΪ “κανονικότητα” είναι ο ρατσισμός, η ομοφοβία και τώρα η “κουλτούρα” του βιασμού και του “ανδρικού προτύπου”… Συμπεριφορές όπως αυτή διαμορφώνουν “συνειδήσεις” που οδηγούν σε εγκλήματα με θύματα τον Βαγγελη Γιακουμακη και την Ελενη Τοπαλούδη…

Φυσικά και δεν είναι αμέτοχος ο ΣΚΑΪ σε όλο αυτό. Φυσικά και δεν είναι απλά ότι “ξέφυγε” ενός “παίκτη” η χυδαιότητα. Είπαμε, η χυδαιότητα είναι η “κανονικότητα” στον ΣΚΑΪ.

Σημειώνεται ότι εταιρεία Rigas Furniture αποφάσισε να αποσύρει τη χορηγία της από το BigBrother σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την προώθηση της κουλτούρας του βιασμού.

Εικόνα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί