Νέα φυτεία κάνναβης στο Ηράκλειο: Συνελήφθησαν τρεις άνδρες

25 δενδρύλλια κατέσχεσε η αστυνομία

Συνελήφθησαν σήμερα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Τμήματος Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, τρεις Έλληνες κατηγορούμενοι για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε σήμερα (05.09.2020) από αστυνομικούς του Τμήματος Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης συντονισμένη επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του παραπάνω Δήμου, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε σε δασώδη έκταση του εν λόγω Δήμου μια φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, όπου καλλιεργούντο επιμελώς και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο είκοσι πέντε (25) δενδρύλλια κάνναβης, στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως και 1,5 μέτρων και συνελήφθησαν οι τρεις ημεδαποί κατά το χρόνο που είχαν προβεί σε εργασίες για την ανάπτυξη των δενδρυλλίων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί