Όλα βαίνουν καλώς, κύριε πρόεδρε…

Ο (η) καλός-ή πολιτικός πρέπει να είναι ένα υβρίδιο βλέμματος και σαφήνειας Κεραμέως-Παγουρίνας, ευθυτένειας και …. «παρρησίας» της κυρίας Πούσι-Μενδώνη και λεβεντομαγκιάς νεογιάπικης του «Δομημένου» Κυρανάκη με το «άπαιχτο» βιογραφικό. δηλαδή τόσοι «αστέρες» κάνουν μέχρι και τον «πολύ» Άδωνη να αισθάνεται άβολα από την «άμιλλα» που αναπτύσσεται στο κυβερνητικό στρατόπεδο.

Παράλληλα προκύπτει και σοβαρό πρόβλημα στις «παραπολιτικές» στήλες των «έγκυρων» και «έγκριτων» μέσων πόσο να αποθεώσουν καθένα και καθεμιά από τους «καθαγιασμένους» και «σοβαρούς» πολιτικούς που η χώρα έχει τη μεγάλη τύχη να διαθέτει!

ποιος να περίμενε πως υπουργός Παιδείας θα συγκαλούσε έκτακτη συνέντευξη Τύπου για να ευχαριστήσει τους ευεργέτες παγουρινοχορηγούς; ποιος θα το λεγε πως η υπουργός Πολιτισμού θα πουλούσε τρέλα με τα καμένα «πούσια» -όχι του Καββαδία, αλλά τις πευκοβελόνες ή ο «πολύς» Κυρανάκης θα έλεγε από τηλεοράσεως τέτοιες ανοησίες που τον καθιστούν λιγότερο πολιτικό και περισσότερο «εξωγήινο» στην ελληνική και διαρκώς χειμαζόμενη ελληνική κοινωνία.

Αλλά και τι έγινε θα μου πείτε; απ’ όσο παρακολουθώ η «ενημέρωση» είναι εξαιρετικά πιεστική σε μια περίοδο έναρξης των ριάλιτι, πρεμιέρας των πρωινών μαγκαζίνο που οι νυν καλλονές-παρουσιάστριες διαδέχονται τις πρώην «σιτεμένες» και η εγκυμοσύνη της κυρίας Μπαλατσινού έχει προκαλέσει τεράστια αγωνία στις πλατιές λαϊκές μάζες!

Όλα βαίνουν καλώς κατά τα φαινόμενα και ο ιός καλά το πάει και τα μέτρα αποδίδουν αν και κάτι μνημόσυνα και λογοδοσίματα έχουν επιφέρει μια κάποια έξαρση του ιού…

“δομημένος” αυτοβιογραφων 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί