Μίνι χασισοφυτεία εντοπίστηκε στην Κρήτη

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 10 δενδρύλλια κάνναβης 

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα (02.09.2020) σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης με δέκα (10) δενδρύλλια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε σήμερα (01.09.2020) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης στην ευρύτερη περιοχή του παραπάνω Δήμου.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων και αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, με την εναέρια συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, σε ορεινή και δύσβατη έκταση του Δήμου Αποκορώνου, όπου καλλιεργούντο επιμελώς και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο δέκα (10) δενδρύλλια κάνναβης, στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως και 2 μέτρων.

Τα ανωτέρω δενδρύλλια κάνναβης, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των χώρων της φυτείας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί