Επιδεινώθηκε η υγεία 60χρονου με κορονοϊό – Πόσα κρούσματα νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Κρήτης

Κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του σε ΜΕΘ

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για κορονοϊό νοσηλεύεται από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, ο 60χρονος Χανιώτης που μπήκε χτες Τρίτη στην κλινική-covid του Νοσοκομείου Χανίων.

Ο 60χρονος παρουσίασε επιδείνωση στην κλινική του κατάσταση το βράδυ της Τρίτης και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του σε ΜΕΘ. Ωστόσο, επειδή στην ειδική απομονωμένη μονάδα εντατικής θεραπείας για περιστατικά covid, πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες εργασίες αναβάθμισης, αποφασίστηκε το περιστατικό να μεταφερθεί στο Ηράκλειο.

Νοσηλεύεται εντός του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), σε σταθερή κατάσταση και με αυξημένη ιατρική επιτήρηση, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει χρειαστεί να διασωληνωθεί.

Τα νοσηλευόμενα κρούσματα κορονοϊού στην Κρήτη

Η τελευταία ενημέρωση για τα περιστατικά κορονοϊού που νοσηλεύονται σε Νοσοκομεία της Κρήτης, αναφέρει μια μικρή αύξηση στις εισαγωγές στις ειδικά διαμορφωμένες κλινικές covid στα Νοσοκομεία του νησιού. Έως το μεσημέρι της Τετάρτης (12:00), συνολικά 14 άτομα νοσηλεύονται στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα στα Χανιά, μετά τη μεταφορά του 60χρονου στο ΠΑΓΝΗ, νοσηλεύονται 3 άτομα και αναλυτικά, ο 29χρονος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο ηλικιωμένοι άνδρες, που είναι αδέλφια.

Στο Ηράκλειο, οι νοσηλευόμενοι με κορονοϊό στα δύο νοσοκομεία της πόλης έχουν φτάσει τους 9, με τρεις νέες εισαγωγές το τελευταίο 24ωρο (εκτός του 60χρονου στη ΜΕΘ). Πιο αναλυτικά, στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται 6 άτομα στη Μονάδα Αντιμετώπισης Κορονοϊού (ΜΑΚ), εκ των οποίων ένας Γάλλος 42 ετών και ένας 50χρονος ημεδαπός, είναι τα νέα περιστατικά που νοσηλεύονται. Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, νοσηλεύονται συνολικά 3 ασθενείς με κορονοϊό, εκ των οποίων ένας 44χρονος εισήλθε σήμερα, θετικός στην Covid-19.

Στο Ρέθυμνο εντός της κλινικής για κρούσματα κορονοϊού, νοσηλεύεται ένας 62χρονος άνδρας σε καλή κατάσταση.

Περικλής Κουκλάκης – zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί