Θετικό το τεστ εργαζόμενης σε μεγάλη εταιρία στην Κρήτη

Ιδιαίτερα ανήσυχοι είναι οι συνάδελφοι της εργαζόμενοι στην εταιρία, αφού όπως αναφέρουν δεν τους έχει γίνει κάποια κρούση για τεστ, ούτε έχουν ενημερωθεί επίσημα από την εταιρία

Θετικό ήταν το αποτέλεσμα μιας εργαζόμενης σε μεγάλη εταιρία των Χανίων που δραστηριοποιείται και πανελλαδικά, σε τεστ που της έγινε για κορονοϊό.

Η 43χρονη γυναίκα είχε νοιώσει τις τελευταίες ημέρες μια αδιαθεσία στην υγεία της και επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Χανίων, υποπτευόμενη ότι ενδεχομένως νοσεί από την Covid-19. Από το νοσοκομείο έκριναν ότι θα έπρεπε πρώτα να παραμείνει για λίγες μέρες σε απομόνωση ώστε να δει πως θα εξελιχθεί η υγεία της και μόλις τις τελευταίες μέρες της έγινε τελικά το τεστ για τον κορονοϊό, με τα αποτελέσματα που να επιβεβαιώνουν την αρχική υποψία της.

Ευτυχώς, για την ώρα η κατάστασή της υγείας της δεν φαίνεται να παρουσιάζει ανησυχία, με την 43χρονη να παραμένει σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Ωστόσο, ιδιαίτερα ανήσυχοι είναι οι συνάδελφοι της εργαζόμενοι στην εταιρία, αφού όπως αναφέρουν δεν τους έχει γίνει κάποια κρούση για τεστ, ούτε έχουν ενημερωθεί επίσημα από την εταιρία.

Πηγές από την εταιρία, ξεκαθαρίζουν πάντως ότι τηρήθηκαν και εξακολουθούν να τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ από σήμερα προχωρούν και σε προληπτικές απολυμάνσεις στις εγκαταστάσεις που εδράζει. Μάλιστα, είπαν ότι οι οδηγίες του ΕΟΔΥ ήταν σαφείς και περιμένουν πως θα χειριστούν τα ειδικά κλιμάκια την ιχνηλάτηση για τις στενές επαφές της εργαζόμενης, κάτι που ωστόσο δεν έχει γίνει προς το παρόν, όπως λένε οι εργαζόμενοι.

Πάντως, οι υπεύθυνοι είναι γενικά καθησυχαστικοί, αφού εκτιμούν πως με το να βρίσκεται από την αρχή σε περιορισμό η γυναίκα, ενδεχομένως δεν υπάρχει μεγάλο ζήτημα αφού δεν είχε αυξημένες επαφές με κόσμο και συναδέλφους της μέσα στην εταιρία.

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί