Με ψεύτικες φωτογραφίες το Υπουργείο Πολιτισμού έσπευσε να καθησυχάσει για τις Μυκήνες!

Ανήρτησαν στο twitter κάποιες αποσπασματικές φωτογραφίες από τον αρχαιολογικό χώρο, ώστε να πείσουν πως δε συνέβη και κάτι σοβαρό – Προσπάθησαν να «εξαφανίσουν» πολλά από τα αρνητικά σχόλια χρηστών κάτω από την ανάρτηση

Τη δική του πραγματικότητα αναφορικά με τη ζημιά που υπέστη από την πυρκαγιά ο αρχαιολογικός χώρος στις Μυκήνες επιχειρεί να παρουσιάζει το υπουργείο Πολιτισμού, ενώ κάτοικοι και επισκέπτες μιλούν για εγκατάλειψη, εγκληματική αμέλεια και έλλειψη προετοιμασίας και της αναγκαίας και αυτονόητης αποψίλωσης της βλάστησης γύρω από το χώρο.

Δείτε επίσης: Καίγεται ο Αρχαιολογικός Χώρος των Μυκηνών (Βίντεο & φωτο)

Κάηκε και η ενημέρωση, μαζί με τις Μυκήνες… – Ευτυχώς υπάρχουν τα social media και τα ξένα μέσα

Σοκάρουν οι εικόνες από τον Αρχαιολογικό Χώρο Μυκηνών και η Μενδώνη βλέπει μόνο «λίγο μαύρο στο χώμα»

Την ώρα λοιπόν που η είδηση κάνει τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ, τα οποία φέρνουν στο φως και σχετικα ντοκουμέντα, στελέχη του υπουργείου Πολιτισμού, ανήρτησαν στο twitter κάποιες αποσπασματικές φωτογραφίες από τον αρχαιολογικό χώρο, προκειμένου να πείσουν την κοινή γνώμη πως δε συνέβη και κάτι σοβαρό.

«Η Πύλη των Λεόντων και ο Θησαυρός του Ατρέα σήμερα, 31 Αυγούστου. Τα μνημεία που δεσπόζουν στον αργολικό κάμπο από τη 2η χιλιετία π.Χ. δεν επηρεάστηκαν από τη χθεσινή πυρκαγιά. Το Μουσείο Μυκηνών λειτουργεί σήμερα κανονικά και από αύριο θα λειτουργήσει και ο αρχαιολογικός χώρος» αναφέρεται στην ανάρτηση που συνοδεύει τις φωτογραφίες.

Εκείνο που πρακαλεί ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγονός πως οι διαχειριστές του λογαριασμού του υπουργείου προσπάθησαν να «εξαφανίσουν» πολλά από τα αρνητικά σχόλια χρηστών κάτω από την ανάρτηση. Δυστυχώς όμως για τους ίδιους έκαναν τα πράγματα χειρότερα, καθώς οι επιλεγμένες για απόκρυψη απαντήσεις και τα επιλεγμένα προς απόκρυψη σχόλια των πολιτών δεν είναι τελικά και τόσο … κρυμμένα.

Ιδού μερικά από τα σχόλια που προσπάθησε να κρύψει το υπουργείο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί