Στο φως νέο περιστατικό αιματηρής συμπλοκής στην Κρήτη

Εργαζόμενος σε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος έβγαλε αιχμηρό αντικείμενο και κατάφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα σε έναν νεαρό, με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο

Μία ερωτική αντιζηλία ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η αιτία ενός άγριου επεισοδίου που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στην Παλαιόχωρα.

Συγκεκριμένα, η παρέα βρισκόταν σε παραλία της περιοχής όταν ξεκίνησε η λογομαχία, με τα «αίματα να ανάβουν», την μία κουβέντα να φέρνει την άλλη, και τους δύο νεαρούς να πιάνονται στα χέρια.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας για το περιστατικό, ένας εκ των δύο, εργαζόμενος σε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή, έβγαλε αιχμηρό αντικείμενο και κατάφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα στον έτερο νεαρό, με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Καντάνου, κι έπειτα στο νοσοκομείο. Εκεί παρέμεινε για μία ημέρα, αφού δεν είχε υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Τα στοιχεία του άνδρα έχουν ταυτοποιηθεί, όμως δεν συνελήφθη, αφού το αυτόφωρο παρήλθε και η πράξη του θεωρείται πλημμέλημα. Ωστόσο, αναμένεται η κλήση του από τον εισαγγελέα.

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί