Ηράκλειο: Έκρυβε στο σπίτι του σχεδόν μισό κιλό κοκαΐνης

Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, Έλληνας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών σήμερα το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

 Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε ο ανωτέρω ημεδαπός να επιβαίνει σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. 

Ακολούθησε έλεγχος στον συλληφθέντα και έρευνα στην οικία του κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 437,8 γραμμάρια κοκαΐνης,
  • το χρηματικό ποσό των 12.180 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες,
  • 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
  • 2 μεταλλικές πρέσες χειρός,
  • 3 κινητά τηλέφωνα και δύομαχαίρια.  

Κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί