Η ειδυλλιακή εικόνα που δημοσίευσε η Κεραμέως ήταν από σχολείο του… εξωτερικού

Φωτογραφία σχολείου από το εξωτερικό χρησιμοποίησε η υπουργός Παιδείας σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, σε μια απόπειρα να εξωρραϊσει την κυβερνητική πολιτική στην Παιδεία

Φωτογραφία σχολείου από το εξωτερικό χρησιμοποίησε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, προσπαθώντας να εξωρραϊσει την κυβερνητική πολιτική στην Παιδεία και τα σοβαρά ερωτηματικά και κενά για το άνοιγμα των σχολείων εν μέσω πανδημίας.

Στην ανάρτησή της η υπουργός ισχυρίζεται ότι έγιναν ήδη οι προσλήψεις αναπληρωτών, προσπερνώντας ότι φέτος αναπληρωτές με πολυετή προϋπηρεσία θα μείνουν εκτός αφού κατέβηκαν εκατοντάδες θέσεις στον πίνακα μετά τις αλλαγές του υπουργείου στη μοριοδότηση.

Επίσης, χρησιμοποιεί μια ειδυλλιακή εικόνα κοινής λήψης με μονό θρανίο, την ώρα που έχει προκαλέσει σάλο η επιμονή του υπουργείου να μην προχωρήσει στην απαραίτηση μείωση των παιδιών στις τάξεις και να μην πάρει πίσω την αύξηση του ορίου μαθητών ανά τάξη στους 25, στο οποίο προσχώρηση εν μέσω πανδημίας μέσα στο καλοκαίρι.

tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Η ειδυλλιακή εικόνα που δημοσίευσε η Κεραμέως ήταν από σχολείο του… εξωτερικού”

  1. AvatarΔήμος Σθένης

    Δε νομίζω να χρειάζεται τέτοιο κράξιμο! Είναι γνωστό πως η κ. Κεραμέως είναι υπουργός παιδείας κάποιου εκτός Ελλάδας κράτους! Για την Ελλάδα είναι “κάτι σαν υπουργός παιδείας” σε μια “κάτι σαν κυβέρνηση”. Μην είμεθα και πλεονέκται! Τόσα αντιλαμβάνεται, τόσα μπορεί να κάνει η …καημενούλα!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί