Θετικός στον κορονοϊό υπάλληλος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Χανίων

Θετικός στον κορονοϊό διαπιστώθηκε υπάλληλος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων, όπως ανακοίνωσε η ίδια η ΔΕΥΑΧ. Ήδη έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό ενώ η δημοτική επιχείρηση αναστέλλει από αύριο τη λειτουργία της για τους πολίτες, μέχρι την ιχνηλάτηση των επαφών και την ολοκλήρωση των διαγνωστικών ελέγχων.

Η ανακοίνωση της δημοτικής επιχείρησης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) σας ενημερώνει ότι, υπάλληλος της, που απασχολείται στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Χανίων (Ε.Ε.Λ.Χ.) διαγνώστηκε με COVID-19.

Το επιβεβαιωμένο κρούσμα που είχε έρθει σε επαφή και με άτομα από το εξωτερικό,  ακολουθώντας όλες τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. παραμένει σε κατ οίκον περιορισμό, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών του.

Για το λόγο αυτό, όλοι οι εργαζόμενοι της Επιχείρησης θα υποβληθούν σε διαγνωστικούς ελέγχους από την Κινητή Μονάδα Υγείας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των κρουσμάτων COVID-19, η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. θα προβεί αύριο σε απολύμανση τόσο του χώρου της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Χανίων όσο και στους υπόλοιπους χώρους όλων των εγκαταστάσεων που διαθέτει.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των διαγνωστικών ελέγχων στους εργαζομένους της, η Διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. αποφάσισε ότι από αύριο Τετάρτη 26-8-2020 και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης αναστέλλει τη λειτουργία της για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Για τη διευκόλυνσή τους, οι καταναλωτές θα μπορούν να επικοινωνούν, είτε με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@deyach.gr είτε τηλεφωνικά:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί