Οι αστυνομικοί βρήκαν μαχαίρι στο σημείο που βασανίστηκαν μέχρι θανάτου τα δύο σκυλιά στην Κρήτη – Προσαγωγές υπόπτων

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στα Χανιά για τον δράστη/τους δράστες που βασάνισε/σαν μέχρι θανάτου τα δύο μικρά σκυλιά στην περιοχή των Κεραμειών.

Δείτε: Κρήτη: Bρήκε τα σκυλιά της κρεμασμένα βασανισμένα και ακρωτηριασμένα

Μετά την έκταση που έχει πάρει το θέμα πανελλαδικά και την παρέμβαση του Αρχηγού, Μιχάλη Καραμαλάκη, θεωρείται πλέον “ζήτημα τιμής” για την Ασφάλεια και γενικότερα για την Α.Δ. Χανίων να βρεθεί ποιος έκανε αυτό το ειδεχθές έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Parakritika.gr, στο σημείο που βρέθηκαν κρεμασμένα τα δύο σκυλιά, βρέθηκε ένα μαχαίρι, που έχει ήδη σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να ανιχευθεί τυχόν γενετικό υλικό που ενδεχομένως να οδηγήσει στον δράστη ή στους δράστες.

Εκτός αυτού, έχουν γίνει και κάποιες προσαγωγές υπόπτων στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, καθώς η έρευνα συνεχίζεται.

Από την αστυνομία ελέγχεται κάθε πτυχή της υπόθεσης και οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να οδηγήσει στην ταυτότητα του δράστη/των δραστών. Δεδομένου δε του σημείου που σημειώθηκε το περιστατικό, εξετάζεται αν κάποιοι διερχόμενοι είδαν οποιαδήποτε κίνηση ή αντιλήφθηκαν κάτι.

Εκτός του κ. Καραμαλάκη, τόσο ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, Γιώργος Λιμπινάκης, όσο και ο Διοικητής της Ασφάλειας Πάρης Χηνόπουλος, ξεκαθάρισαν στους εκπροσώπους φιλοζωικών σωματείων που τους επισκέφθηκαν ότι το κουβάρι της υπόθεσης θα ξετυλιχθεί και θα βρεθεί ο δράστης ή οι δράστες.

Υπενθυμίζεται ότι και ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, με γραπτή ανακοίνωσή του, ζήτησε να βρεθούν οι ένοχοι.

Το θέμα, όχι απλά πήρε πανελλαδικές διαστάσεις, αλλά ξεπέρασε και τα σύνορα της χώρας, με τα Χανιά να διασύρονται διεθνώς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί