Σε ΟΛΗ και ΤΕΕ/ΤΑΚ ο Μ. Κεφαλογιάννης

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης συνεχίζει τις συναντήσεις και τις επισκέψεις του σε φορείς και οργανισμούς του Ηρακλείου.

Μετά τις πρόσφατες συναντήσεις του με τον Σταύρο Αρναουτάκη Περιφερειάρχη Κρήτης, τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και τις επισκέψεις του στην 7η ΥΠΕ, το Βενιζέλειο Νοσοκομείο και το ΠΑΓΝΗ σήμερα το πρωί βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και στο Τεχνικό Επιμελητήριο (ΤΕΕ/ΤΑΚ).

Στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο Γιάννη Βαρδαβά , τη Διοίκηση και τα στελέχη του Οργανισμού. Στη συνάντηση που είχαν ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας ενημερώθηκε για τις προοπτικές και τα προβλήματα του ΟΛΗ και τόνισε ότι είναι πάντα αρωγός στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την ανάπτυξη του μεγαλύτερου λιμένα της Κρήτης και την επίλυση των όποιων ζητημάτων μπορεί να ανακύψουν προκειμένου αυτό να συνεχίσει αυτό να αποτελεί μοχλό ανάπτυξης πρός όφελος τόσο της τοπικής όσο και Εθνικής οικονομίας .

Ο κ. Κεφαλογιαννης ενημερώθηκε επίσης για την έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο πλοίο “Blue Horizon” που βρίσκεται δεμένο στο λιμάνι του Ηρακλειου και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους 4 τραυματίες ενώ συνεχάρη τους Λιμενικούς για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων τους, ιδίως στην περίοδο της πανδημίας.

Στην επίσκεψή του στο Παράρτημα Ηρακλείου του Τεχνικού Επιμελητηρίου ενημερώθηκε από τον πρόεδρο Μιχάλη Χωραφά και τα μέλη της διοίκησης για τα ιδιαίτερα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη του ΤΕΕ αυτήν την περίοδο της πανδημίας του κορωνοιού και συζήτησαν για την εξεύρεση πιθανών λύσεων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί