«Δεν είχε επαφή με το περιβάλλον»: Η μαρτυρία του καπετάνιου που έσωσε το παιδάκι

Σοκαρισμένο παρακολούθησε το πανελλήνιο την περιπέτεια της 3χρονης η οποία παρασύρθηκε με το σωσίβιό της στ’ ανοικτά του Αντιρρίου.

Δείτε: Παρασύρθηκε στα ανοιχτά παιδί με σωσίβιο – Διασώθηκε από φέρι μποτ στο Αντίρριο (Βίντεο)

Το παιδί κολυμπούσε με την οικογένειά του όταν παρασύρθηκε από την θάλασσα.

Η υπόθεση ευτυχώς είχε αίσιο τέλος, καθώς την μικρούλα κατάφερε να σώσει ο καπετάνιος του φέρι μπόουτ «Σαλαμινομάχος», κ. Γρηγόρης Καρνέσης, ο οποίος περιέγραψε τις δύσκολες ώρες που έζησε, τόσο ο ίδιος όσο και η 3χρονη.

Ο καπετάνιος, μιλώντας στο Mega, εξέφρασε την δική του αγωνία αλλά και του παιδιού που όπως είπε ήταν παγωμένο πάνω στο σωσίβιο και γατζωμένο από αυτό.

«Την ώρα που προσέγγιζα στον λιμένα του Αντιρρίου, ενημερώθηκα από το λιμεναρχείο ότι ένα παιδάκι με ένα φουσκωτό παιχνίδι είχε παρασυρθεί από τα ρεύματα. Το εντόπισα και έφυγα κατευθείαν και πήγα να κάνω την περισυλλογή», είπε ο κ. Καρνέσης.

«Ήταν σε κατάσταση σοκ. Ήταν γαντζωμένο καλά πάνω σε αυτό το φουσκωτάκι και δεν κουνιόταν, είχε μαρμαρώσει. Όταν είδε και ζυγώναμε, στρίγκλισε», είπε ακόμα.

Ο καπετάνιος τόνισε ότι το παιδί βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, «είχε γίνει στήλη άλατος, είχε χάσει την επαφή με το περιβάλλον». Σε παρόμοια κατάσταση βρισκόταν και η μητέρα του παιδιού, η οποία κλήθηκε να το παραλάβει. «Το σοκ ήταν μεγάλο και για τους δυο».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Το χρονικό

Απίστευτη εξέλιξη είχε το μπάνιο για μια οικογένεια στο Αντίρριο, καθώς το τρίχρονο κοριτσάκι της παρασύρθηκε στα ανοιχτά!

Το τρίχρονο κοριτσάκι, έκανε μπάνιο πάνω σε φουσκωτό, όταν τα ρεύματα το τράβηξαν προς τα μέσα με αποτέλεσμα να μην μπορεί η οικογένειά του να το φτάσει.

Ωστόσο, ο καπετάνιος του ferry το αντιλήφθηκε και έσπευσε για βοήθεια.

Τελικά οι άνθρωποι του καραβιού, έσωσαν για δεύτερη φορά άνθρωπο από την θάλασσα του Αντιρρίου, μετά το πρόσφατο περιστατικό με κολυμβητή.

Δείτε το βίντεο από την διάσωση:

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί