Μαφιόζικη διάρρηξη στο σπίτι της Ε. Τουλουπάκη! – Τι έψαχναν οι δράστες

Διάρρηξη σημειώθηκε στο σπίτι της εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη. Όπως μετέδωσε το OPEN TV, πρόκειται για μια μυστήρια διάρρηξη αφού οι δράστες δεν απέσπασαν συσκευές ή κάποιο άλλο αντικείμενο αξίας, ωστόσο έκαναν άνω κάτω το γραφείο της.

Πιθανότατα έψαχναν για κάποια άλλα στοιχεία…

Η Εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, λείπει σε διακοπές και ενημερώθηκε για τη διάρρηξη. Μένει να φανεί όταν επιστρέψει αν λείπουν φάκελοι από το αρχείο της εντός οικίας.

Tη διάρρηξη διαπίστωσε η καθαρίστρια του σπιτιού, ενώ η Ελένη Τουλουπάκη που έλειπε εκτός Aθηνών επιστρέφει εσπευσμένα.

Στο σπίτι της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, στην περιοχή της Ακρόπολης, πήγαν, σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ αναμένονται στο σημείο και άνδρες της προσωπικής ασφάλειας της εισαγγελέως, προκειμένου να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί.

Tο πιθανότερο είναι ότι οι διαρρήκτες αναζητούσαν κρίσιμα έγγραφα, δεδομένης της μεγάλης έρευνας της εισαγγελέως διαφθοράς για αρκετές υποθέσεις με κυρίαρχη αυτήν της Νovartis.

Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τέτοιου είδους έγγραφα δεν υπήρχαν στο σπίτι της εισαγγελέως αλλά σε ασφαλές σημείο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί