Εκδρομή από τον Πεζοπορικό – Ορειβατικό Σύλλογο «Δρόμοι Ζωής» στο φαράγγι Σαμαριάς

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πεζοπορικός – Ορειβατικός Σύλλογος «Δρόμοι Ζωής», μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιήσει εκδρομή στο φαράγγι Σαμαριάς την Κυριακή  30/08/2020.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι με επίσκεψη στο πιο διάσημο, επιβλητικό μα και όμορφο φαράγγι της χώρας. Επισκεπτόμαστε γνωρίζουμε και περπατάμε στον εθνικό Δρυμό της Σαμαριάς.
Το απόλυτο φαράγγι !!
Κύρια κατοικία του αίγαγρου (κρι κρι) με πυκνό δάσος και τρεχούμενα νερά στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής , να συνθέτουν σκηνικό απαράμιλλου κάλους.
Με αρκετά σημεία ξεκούρασης, ο μέσος όρος ολοκλήρωσης της πορείας θα κυμανθεί μεταξύ 5:30 και 6:30 ωρών με μέγιστο χρόνο διέλευσης στην διάθεση μας τις 8 ώρες.
Επιστροφή μέσω Λουτρού και χώρας Σφακίων με πλοίο.
Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα), ημέρα Κυριακή 30/08/2020 στις 06:00

Παράλληλα  θα υπάρχει και το 2ήμερο γκρούπ μας, το οποίο θα αναχωρήσει το μεσημέρι του Σαββάτου στις 15:00  αφού πραγματοποιήσει σύντομη πορεία (εύκολη και πράσινη, θα είναι για την προσαρμογή μας εν όψη της επόμενης μέρας !!) θα καταλήξουμε σε ξενοδοχείο στον Ομαλό όπου και θα τακτοποιηθούμε, θα φάμε ΚΑΛΑ, θα διασκεδάσουμε και θα ξεκουραστούμε, ώστε την επομένη το πρωί, φρεσκαρισμένοι (και αφού ξαναφάμε !)  να …δώσουμε κάτω.

Πληροφορίες (όπως, τιμή συμμετοχής, δηλώσεις συμμετοχής και οτιδήποτε άλλο)  ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.
 
Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 <=> 14:00 & 18:00 <=> 21:00.
Θυμίζουμε ότι πληρωμή θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι ανεξόφλητες θέσεις δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.
Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.
 
 
Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/  
επίσης ενημερωθείτε από το site μας www.dromoizois.gr
Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.
Σημαντική υπενθύμιση : Η χρήση της μάσκας στο λεωφορείο είναι υποχρεωτική, 
ΑΜΤΕ 1039Ε60610183101  Ταξιδιωτικό γραφείο Kouklinos Tours.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί