Νέα κρούσματα κορονοϊού στην Κρήτη: Θετικά τα τεστ 40χρονου και 43χρονου

Επιδεινώθηκε η υγεία ηλικιωμένου και κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του στη ΜΕΘ-Covid

Ένας 40χρονος ρεθυμνιώτης που επέστρεψε από ταξίδι στην Αθήνα είναι το νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στο Ρέθυμνο.

Ο 40χρονος που επέστρεψε από την Αθήνα με πλοίο, εμφάνισε ελαφρά συμπτώματα και απευθύνθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για τη διενέργεια του τεστ, με το οποίο διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στον ιό. Σύμφωνα με πληροφορίες του goodnet.gr, εμφανίζει ήπια συμπτώματα και οι συστάσεις των γιατρών είναι να παραμείνει σε καραντίνα στο σπίτι του.

Στο μεταξύ γίνεται η ιχνηλάτηση των επαφών του.

Νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα και στα Χανιά

Παράλληλα, στην κλινική ενδιάμεσης νοσηλείας του Νοσοκομείο Χανίων για τον κορονοϊό (covid), εισήχθη τις τελευταίες ώρες ένα ακόμη κρούσμα με την ασθένεια.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του zarpanews.gr, πρόκειται για έναν 43χρονο άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε θετικός στον ιό και νοσηλεύεται με ήπια συμπτωματολογία εντός της απομονωμένης κλινικής του Νοσοκομείου.

Πάντως το συγκεκριμένο περιστατικό, δεν είναι μέσα στα κρούσματα που έχουν δηλωθεί τις τελευταίες μέρες από τον ΕΟΔΥ καθώς τα αποτελέσματά του έγιναν γνωστά μετά την ανακοίνωση των χθεσινών κρουσμάτων από τον οργανισμό δημόσιας υγείας.

Στη ΜΕΘ-Covid του Νοσοκομείου Χανίων 93χρονος 

Στην απομονωμένη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αποκλειστικά για τους ασθενείς με κορονοϊό, εισήχθη τις τελευταίες ώρες ο ηλικιωμένος που νοσηλεύεται από την προηγούμενη εβδομάδα στην κλινική Covid του Νοσοκομείου Χανίων.

Η κατάσταση της υγείας του 93χρονου άνδρα επιδεινώθηκε τις τελευταίες ώρες και κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του στη ΜΕΘ-Covid, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 93χρονος πάσχει από πνευμονοπάθεια και η κλινική του κατάσταση είναι κρίσιμη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί