Νέα αρνητική εξέλιξη: Ακυρώνει όλα τα πακέτα διακοπών σε Κρήτη και Ρόδο η TUI, έως και 7 Σεπτεμβρίου

Την ακύρωση όλων των πακέτων διακοπών προς την Κρήτη και τη Ρόδο, έως και τις 7 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε η TUI.

Η απόφαση αυτή της TUI ήρθε έπειτα από ανακοίνωση της φινλανδικής κυβέρνησης ότι επαναφέρει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς για αρκετές χώρες οι οποίες επί μήνες θεωρούνταν ασφαλείς προορισμοί, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, προκειμένου να περιοριστεί ο εξάπλωση της επιδημίας του κορονοϊού.

Δείτε επίσης: Σταματά τα ταξίδια στην Κρήτη ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Φινλανδίας

Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν την πρόταση, η TUI ανακοίνωσε ότι θα ακυρώσει όλα τα ταξίδια διακοπών στην Κρήτη και τη Ρόδο έως τις 7 του Σεπτέμβρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της TUI:

«Σύμφωνα με μια νέα ανακοίνωση της φινλανδικής κυβέρνησης, από τις 24 Αυγούστου 2020, οι ταξιδιωτικές ρυθμίσεις αλλάζουν για την Ελλάδα, μεταξύ άλλων.

Θα ακολουθήσουμε αυτές τις προτάσεις και θα ακυρώσουμε τα ταξίδια διακοπών μας στην Κρήτη και τη Ρόδο έως τις 7.9.2020. Αυτό ισχύει και για τις αναχωρήσεις αυτής της εβδομάδας. Είμαστε σε επαφή με τους πελάτες μας των οποίων τα ταξίδια υπόκεινται σε ακυρώσεις και θα προσφέρουμε τη δυνατότητα να αναβάλουν το ταξίδι διακοπών τους, διαφορετικά το ταξίδι θα ακυρωθεί αυτόματα και ο πελάτης θα λάβει πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Οι πτήσεις με επιστροφή θα κανονίζονται σύμφωνα με το πρόγραμμα. Εάν υπάρχουν αλλαγές στις πτήσεις, θα επικοινωνήσουμε με τους πελάτες. Η εξυπηρέτηση πελατών μας λαμβάνει επί του παρόντος πολλές ερωτήσεις και είναι κορεσμένη. Λάβετε υπόψη ότι ελπίζουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μόνο εάν επιθυμείτε να αναβάλλετε το ταξίδι σας.

Διαφορετικά, το ταξίδι θα ακυρωθεί αυτόματα και θα επιστραφεί το ποσό που πληρώσατε για το ταξίδι».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί