Μπράβο πολυχρονεμένε κυβερνήτα μας!

Η εξωφρενική ομολογία του συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του Μητσοτάκη ότι το τουρκικό ερευνητικό σκάφος “Oruc Reis” πραγματοποιεί έρευνες και η κυβέρνηση δουλεύει τον κόσμο είναι ενδεικτική για την αξιοθρήνητη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, όχι μόνο στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής, αλλά συνολικότερα.

Δείτε: Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Μητσοτάκη: «Μην κοροϊδευόμαστε, το Oruc Reis έχει κάνει έρευνες» (Βίντεο)

Έσπευσε να «τα μαζέψει» ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Μητσοτάκη για το Oruc Reis – Μπάχαλο στην κυβέρνηση για τις έρευνες

Το επεισόδιο αυτό δεν ήταν το μόνο της χθεσινής ημέρας.

Στον τομέα της δημόσιας υγείας, σε μια φάση εξαιρετικά κρίσιμη για την εξέλιξη της πανδημίας, ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας βγήκε να ανακοινώσει τη χορήγηση του εμβολίου για τον κορωνοϊό. Η αλμπάνικη αυτή πρωτοβουλία προκάλεσε την αντίδραση της Κομισιόν, η οποία έσπευσε να αδειάσει τον υπουργό.

Δείτε: «Αδειάζει» τον Κικίλια η Κομισιόν: «Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία για τα εμβόλια κορονοϊού»

Την ώρα που οι πολίτες ανησυχούν πλέον πολύ σοβαρά για το αν υπάρχει έστω και υποτυπώδες σχέδιο δράσης ή όλα βρίσκονται στον αυτόματο, βλέπει τον καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργό να εκθέτει τον εαυτό του και να γελοιοποιεί διεθνώς τη χώρα.

Προχθές ο Κ. Μητσοτάκης είχε αποψιλώσει τον Β. Κικίλια από αρμοδιότητες μεταφέροντας τα πάντα στον Β. Κοντοζαμάνη. Το ίδιο ακριβώς έχει κάνει από τον ανασχηματισμό και μετά με τον  Άδωνι Γεωργιάδη.

Δείτε: Σε ρόλο κομπάρσου ο Κικίλιας: Αφαιρέθηκαν όλες οι αρμοδιότητές του

Τους κρατάει όμως στη θέση τους για να αποφύγει εσωτερικούς τριγμούς και για να μην παραδεχτεί ότι είναι ανεπαρκείς στην άσκηση των καθηκόντων τους.

Να θυμηθούμε επίσης ότι λίγες ημέρες πριν από τον ανασχηματισμό ένα εκδοτικό συγκρότημα έφαγε με συνοπτικές διαδικασίες τον υφυπουργό Δικαιοσύνης χωρίς να κουνηθεί φύλλο και χωρίς να δοθεί η παραμικρή εξήγηση.

Δείτε: Παραιτήθηκε υφυπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Η επιστολή παραίτησής του

«Τυχαίο πως ο κ. Κράνης υπέβαλε την παραίτησή του μετά από σωρεία επιθέσεων από συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα;»

Πρόκειται για μια εικόνα γενικευμένης αποσύνθεσης. Θα ήταν σενάριο για κωμωδία, αν η χώρα δεν βρισκόταν σε τόσο κρίσιμη περίοδο για τόσα πολλά θέματα.

Ωραία κυβέρνηση. Μπράβο.

Από το κύριο άρθρο της “Αυγής”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί