Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δε φταίει ποτέ, πάντα οι άλλοι! – Πώς αντιδρούν οι πολίτες στη νέα πρόκληση Χαρδαλιά

  • 232
  •  
  •  
  •  
  •  
    232
    Shares

Φταίνε οι νέοι, φταίνε οι ηλικιωμένοι, φταίνε οι 40ρηδες, φταίνε οι εργαζόμενοι, φταίνε οι άνεργοι, φταίνε αυτοί που πήγαν διακοπές, φταίνε αυτοί που δεν πήγαν διακοπές. Πάντως, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν φταίει ποτέ.

Στα…κάγκελα βρίσκονται οι πολίτες – χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή τις δηλώσεις του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη για τα αίτια της έξαρσης της πανδημίας στη χώρα μας.

Ο Χαρδαλιάς ισχυρίστηκε (στα σοβαρά) ότι το άνοιγμα του τουρισμού και η είσοδος σχεδόν 2,5 εκατομμυρίων τουριστών -στη συντριπτική τους πλειοψηφία χωρίς να έχουν υποβληθεί σε τεστ- δεν ευθύνεται για την αύξηση των κρουσμάτων. Αντιθέτως, την ευθύνη τη φέρουν αποκλειστικά οι πολίτες! «Το 83% των κρουσμάτων είναι εγχώρια», δήλωσε ο Υφυπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, σημειώνοντας ότι «τα κρούσματα εμφανίστηκαν εξαιτίας της μη τήρησης των μέτρων και τα φαινόμενα συγχρωτισμού».

«Ευθύνεται ο τουρισμός για την άνοδο των κρουσμάτων; Όχι. Με το σύστημα των plf τα καταγεγραμμένα εισαγόμενα κρούσματα είναι 615 σε 319.000 ελέγχους από την 1η Ιουλίου σε εισόδους της χώρας από τις οποίες έχουν εισέλθει 2.597.000 άτομα».

Το επιχείρημα Χαρδαλιά προφανώς και δεν…έπεισε τον κόσμο όπως μπορείτε να δείτε και από κάποια tweets:

Ομάδα Μνήμης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί