Χ. Μαμουλάκης: «Η Κρήτη μετράει τις πληγές της»

“Η πλασματική εικόνα που προσπάθησε να δημιουργήσει ο κ. Μητσοτάκης, κατέρρευσε πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο”

Με αφορμή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον χώρο του τουρισμού και τις αρνητικές επιπτώσεις που καταγράφονται για εργαζόμενους, επαγγελματίες και μικρο-επιχειρηματίες, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Μόλις ενάμιση μήνα μετά το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου, οι εργαζόμενοι, οι επαγγελματίες και οι μικρο-επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου στην Κρήτη μετρούν τις πληγές τους, αφού η πλασματική εικόνα που προσπάθησε να δημιουργήσει ο κ. Μητσοτάκης, κατέρρευσε πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο. Χωρίς να υπάρχει ουσιαστική υποστήριξη από την Πολιτεία, οι άνθρωποι του τουρισμού αισθάνονται εξαπατημένοι, θύματα της Κυβερνητικής προπαγάνδας που προκειμένου να αποκομίσει πρόσκαιρα επικοινωνιακά οφέλη, δεν δίστασε να τους παραπλανήσει και στη συνέχεια να τους αφήσει απροστάτευτους να αντιμετωπίσουν όλες τις συνέπειες.

Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τον πρόχειρο και αποσπασματικό τρόπο με τον οποίο η Κυβέρνηση της ΝΔ αντιμετωπίζει το υγειονομικό σκέλος της πανδημίας, δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα στον βασικό πυλώνα της εθνικής μας οικονομίας. Οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες χρεώνονται ακόμα και από το κράτος με μέτρα όπως η «επιστρεπτέα προκαταβολή», οι λίγοι εργαζόμενοι που παρέχουν τις υπηρεσίες τους ζουν με τον φόβο του κορωνοϊού, οι πολλοί εργαζόμενοι που βρίσκονται σε αναστολή καθυστερούν να εισπράξουν τα ψίχουλα της κρατικής ενίσχυσης, ενώ μια μεγάλη μερίδα πολιτών βιώνει το φάσμα της ανεργίας.

Σήμερα και αφού η Κυβέρνηση της ΝΔ απαξίωσε όλες τις προτάσεις που εγκαίρως κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την ασφαλή επανεκκίνηση της οικονομίας και την υγειονομική θωράκιση της χώρας, ο κ. Μητσοτάκης στοχοποιεί τη νεολαία, κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες και επιρρίπτει όλες τις ευθύνες στην κοινωνία. Προφανώς επιχειρεί να δημιουργήσει «άλλοθι» για να καλύψει τα δικά του τραγικά λάθη και παραλείψεις. Ταυτόχρονα όμως, αποδεικνύει ότι η Κυβέρνηση της Ν.Δ. έχει τον ιό της ανευθυνότητας. Και για αυτόν τον ιό, δυστυχώς, δεν υπάρχει εμβόλιο».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί