Τελειώνουν οι δηλώσεις συμμετοχής για το Φεστιβάλ Ιστιοσανίδας

Ο Σύλλογος Εξωτερικών Δραστηριοτήτων Αναψυχής – ΖΩΗ (ΣΕΔΑ ΖΩΗ) σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Όμιλο Ιστιοσανίδας Ηρακλείου (Heraklion Windsurfing Club) και τον Ναυτικό Όμιλο Σητείας (ΝΟΣ), και με την υποστήριξη του Δήμου Σητείας και του Γεωπάρκου Σητείας, θα διοργανώσουν φέτος μία αθλητική συνάντηση – Φεστιβάλ Ιστιοσανίδας (Windsurfing Wave Event-Festival) στην Κρήτη, και πιο συγκεκριμένα στο γνωστό σε όλους ιδανικό σημείο (Wave spot) της Φανερωμένης στην Σητεία.

 Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, η αθλητική αυτή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με πρόγνωση καιρού μόνο εντός Σαββατοκύριακου και η περίοδος αναμονής ορίζεται από 20 Αυγούστου έως 30 Σεπτεμβρίου, όπου το πράσινο φως θα δοθεί 2 με 3 ημέρες πριν και θα συνοδεύεται από το αναλυτικό πρόγραμμα του διήμερου.

Πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής είναι στις 22 & 23 Αυγούστου 2020.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει και θα κλείσουν στις 19 Αυγούστου 2020 στις 23:59. 

Σκοπός της δράσης αυτής είναι η ανάδειξη του αθλήματος αναψυχής Ιστιοσανίδας-Windsurfing, η ανάδειξη της ανατολικής Κρήτης για αθλητικό τουρισμό και δράσεις αναψυχής και τέλος ο πολιτισμός που πηγάζει μέσα από τον αθλητισμό.

Η αθλητική αυτή συνάντηση είναι ενταγμένη στο καλεντάρι της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα δικά της υγειονομικά πρωτόκολλα. 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί