Δήμαρχος Κέρκυρας: «Οι φωτιές μπήκαν ταυτόχρονα σε 5 εστίες στον Ερημίτη» (Βίντεο)

Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες έδωσε η Πυροσβεστική στον Άγιο Στέφανο Κέρκυρας κοντά στον Ερημίτη και σήμερα το πρωί η φωτιά φαίνεται να έχει περιοριστεί, αλλά παραμένουν ενεργές εστίες. Ο δήμαρχος Κέρκυρας, Γεώργιος Μαχειμάρης, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η πυρκαγιά, που άφησε πίσω της πάνω από 200 στρέμματα καμμένη έκταση, να προκλήθηκε από εμπρησμό.

Μιλώντας και στο Corfutv, ο κ. Μαχειμάρης επεσήμανε ότι υπήρχαν πέντε ταυτόχρονες εστίες σε μεγάλη έκταση γύρω από τον Ερημίτη και έχουν γίνει μεγάλες καταστροφές, ενώ δεν κινδύνεψαν σπίτια ή άνθρωποι και πρόσθεσε: «Έχουμε μεγάλη καταστροφή και αν δεν υπήρχαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, η πολιτική προστασία, τα ελικόπτερα και όλοι όσοι βοήθησαν θα είχαμε μεγαλύτερη καταστροφή. Οι εστίες ήταν σε όλο το κομμάτι γύρω από τον Ερημίτη, κάτω από το φυλάκιο και τις δυο λίμνες. Είναι ευκαιρία τώρα κάποιοι να βάλουν μυαλό και να προστατέψουν το περιβάλλον και όχι να το τσιμεντοποιήσουν».

Δείτε ακόμη: Κέρκυρα: Μεγάλη πυρκαγιά στην περιοχή Αγίου Στεφάνου στον Ερημίτη (βίντεο & φωτο)

Απίστευτη δήλωση Μητσοτάκη για τον Ερημίτη της Κέρκυρας: «Κάποια στιγμή θα καεί…μόνη σωτηρία το Kassiopi Project» (Βίντεο)

Το είπε κι έγινε: “Κάποια στιγμή θα καεί” έλεγε ο Μητσοτάκης για τον Ερημίτη… και καίγεται! (βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί